VIDELI SMO PROJEKTIL I OPET VAR NA DELU: Da nije bilo tehnologije, Junajted bi pobedio Arsenal, a to bi bio skandal
Pjer-Emerik Obamejang je sprečio poraz Arsenala, Foto: AP

Premijer liga, 7. kolo

VIDELI SMO PROJEKTIL I OPET VAR NA DELU: Da nije bilo tehnologije, Junajted bi pobedio Arsenal, a to bi bio skandal

Ipak, "tobdžije" još ne znaju za pobedu na "Old Trafordu", a taj post traje duže od decenije

Objavljeno: 23:10h

Mančester junajted je nastavio da posrće u Premijer ligi, a sada mu u derbiju protiv Arsenala nije pomoglo ni vođstvo, niti domaći teren, pošto su odigrali samo 1:1 i uz mnogo sreće izbegli poraz.

U poslednjem meču 7. kola engleskog prvenstva, duel velikih rivala nije opravdao očekivanja, posebno u prvom poluvremenu u kome je viđena uspavanka.

Ipak, i iz takve igre, "crveni đavoli" su uspeli da povedu zahvaljujući topovskom šutu Mektomineja, koji je sačekao odbitak i poslao loptu pod prečku, mada deluje da je na svom putu zakačila i jednog igrača Arsenala.

U drugoj polovini je viđen daleko bolji fudbal, obe ekipe su se otvorile i krenule napred, bilo je i dobrih akcija i šansi, sve do 59. minuta kada je usledilo izjednačenje i to posle intervencije VAR-a.

Prosto deluje neverovatno da je pomoćni arbitar podigao zastavicu i signalizirao ofsajd kod pogotka Obamejanga, ali je stigla reakcija iz VAR sobe, glavni sudija je pogledao snimak i uvideo da je metrima ispred poslednjih igrača odbrane bio Obamejang i s pravom priznao gol "tobdžija".

Samo 30 sekundi kasnije imali su gosti zicer, Saka je tukao sa desetak metara iz čiste pozicije, ali umesto gola pogodio je Lindelefa koji se nije ni pomerio sa mesta. Lopta ga je pogodila u koleno i otišla u korner.

I na drugoj strani je bilo dobrih prilika, a najbolju je propustio ponovo Mektominej, koji je sa peterca glavom poslao loptu preko prečke.

Poslednja šansa ukazala se Mančester u 91. minutu: slobodan udarac na 17 metara od gola. Rašford je gađao pored živog zida, ali je Leno majstorski odbranio.

Premijer liga, 7. kolo:

Subota

Šefild Junajted - Liverpul 0:1 Totenhem - Sautempton 2:1 Kristal Palas - Norič 2:0 Aston Vila - Barnli 2:2 Čelsi - Brajton 2:0 Vulverhempton - Votford 2:0 Bornmut - Vest Hem 2:2 Everton - Mančester Siti 1:3

Nedelja

Lester - Njukasl 5:0

Ponedeljak Mančester junajted – Arsenal 1:1 /Mektominej 45 – Obamejang 59/

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.