PRIJATELJSTVO JE PRIJATELJSTVO, ALI MI SMO DOŠLI PO POBEDU U BEOGRAD: Trener Olimpijakosa poručio šta je cilj!
Pedro Martins tokom treninga na Marakani, Foto: Starsport©

Bori se za bodove

PRIJATELJSTVO JE PRIJATELJSTVO, ALI MI SMO DOŠLI PO POBEDU U BEOGRAD: Trener Olimpijakosa poručio šta je cilj!

On kaže da poštuje prijateljstvo navijača i dva kluba

Objavljeno:

Trener Olimpijakos Pedro Martins rekao je da je upoznat sa vezama među navijačima grčke ekipe i Crvene zvezde, ali da je njegov tim došao u Beograd da pobedi.

- Veoma dobro su nam poznate navijačke veze dva kluba, ali je za mene najbitnije da bude lepa, visokokvalitetna utakmica. Prijateljstva su prijateljstva, ali smo došli ovde da pobedimo. Ne gledam na ovo kao na neko finale. Važna je utakmica, ali ne može i neće da odredi konačan ishod. Nemamo veliki pritisak. Imali smo dobre rezultate osim u derbijima. Profesionalci poput igrača Olimpijakosa i Crvene zvezde su naučili da žive sa tim. Imamo duel dva velika kluba koji uvek žele da pobede. Ne razmišljamo o negativnom rezultatu, nikad to nismo radili, šta će biti ako izgubimo. Želimo da igramo dobro, da se lepo pokažemo - rekao je Martins na konferenciji za novinare u Beogradu.

Pedro Martins ističe da je njegova ekipa došla da pobedi
Pedro Martins ističe da je njegova ekipa došla da pobedifoto: Starsport©

Olimpijakos će u utorak gostovati Crvenoj zvezdi u drugom kolu Grupe B Lige šampiona. - Verujemo da je Crvena zvezda veoma jedistvena ekipa, veoma smirena, vezana, sa mnogo strpljenja, što se videlo u utakmici protiv Bajern Minhena. Veoma pametno koriste svoje vreme. Gledali smo i utakmicu sa Partizanom, ali to je potpuno drugačiji pristup. Treba da imamo isto toliko strpljenja, kvalitet i kontrolu lopte - naveo je trener grčkog kluba. Martins je naveo da je veoma zadovoljan timom koji ima i dodao da računa na mnogo igrača, upitan zbog čega često koristi 11 istih igrača.

Pedro Martins je bio dobro raspoložen po dolasku u Beograd
Pedro Martins je bio dobro raspoložen po dolasku u Beogradfoto: Starsport©

- Srećan sam jer imam tim koji se sastoji od mnogo kvalitetnih igrača, mogu da se oslonim na bilo koga od njih. Veoma smo zadovoljni svima - kazao je Martins, koji nije želeo da otkrije koje igrače će izvesti na teren. Grčki novinari su duel sa Crvenom zvezdom uporedili sa onim iz kvalifikacija koje je Olimpijakos igrao protiv turskog Bašakšehira i ruskog Krasnodara. Martins je konstatovao da nije ista situacija jer je tada bila nokaut, a sada grupna faza.

Pedro Martins ističe da ovo nije nokaut faza, nego skupljanje bodova
Pedro Martins ističe da ovo nije nokaut faza, nego skupljanje bodovafoto: Starsport©

- Ne radi se o nokaut fazi. Tada je bilo potpuno drugačije. Sada skupljamo bodove, drugačiji je mentalitet jer se niko sutra neće zatvarati. Suočićemo se sa njima uz kvalitet i karakter. Trudićemo se da kontrolišemo loptu - rekao je trener Olimpijakosa. Utakmica Crvena zvezda - Olimpijakos igraće se u utorak od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.