DOŠAO DA POŽELI SREĆU PRED OLIMPIJAKOS: Specijalni gost sa Hilandara na Marakani!
Iguman Hilandara u poseti Crvenoj zvezdi, Foto: FK Crvena zvezda

prati zvezdine mečeve

DOŠAO DA POŽELI SREĆU PRED OLIMPIJAKOS: Specijalni gost sa Hilandara na Marakani!

- Velika mi je čast i radost što sam u poseti ovako velikom klubu kao što je Crvena zvezda

Objavljeno: 19:14h

Iguman manastira Hilandar Metodije bio je u poseti Crvenoj zvezdi pred meč sa Olimpijakosom. Upozanao se sa Zvezdinom istorijom i poželeo puno sreće klubu u narednim izazovima. Ugostili su ga predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i počasni predsednik Dragan Džajić. Družio se i sa veteranima Šestićem, Borovnicom, Vladimirom Petrovićem Pižinom, Aćimovićem i sa sekretarom Branislavom Kantarom.

Obišao je i muzej Crvene zvezde gde se upoznao s bogatom istorijom kluba. Posle prijatnog ručka posetio je i prvi tim Crvene zvezde gde je razgovarao sa šefom stručnog štaba Vladanom Milojevićem.

- Velika mi je čast i radost što sam u poseti ovako velikom klubu kao što je Crvena zvezda. Prvi put sam na ovom stadionu i to je nastavak duhovne veze koja postoji u istoriji poslednjih godina koja je još veća. Mi često u Hilandaru imamo posete Zvezdinih igrača i ostalih članova, a sada se stvorila prilika da uzvratim posetu – rekao je iguman Metodije.

Istakao je da su sportisti naše zemlje izuzetno bitni, kao i da redovno gleda Zvezdine utakmice.

- Pratim Zvezdine utakmice. U mladosti sam se bavio sportom tako da mi je usađena ta ljubav. Svakako se radujem uspesima naših sportista koji nas sjajno predtsvljaju u svetu. Crvena zvezda je kroz istoriju bila jedan od simbola našeg naroda. Uspehe koje Zvezda ostvaruje narod doživljava kao nacionalne – rekao je iguman manastira Hilandara Metodije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.