JAČI SMO OD NJIHOVIH NEPRAVDI: Miljenik Severa uperio prstom u UEFA!
Delije Sever, Ilustracija, Foto: Beta

rekao svoje

JAČI SMO OD NJIHOVIH NEPRAVDI: Miljenik Severa uperio prstom u UEFA!

Ubitačni as otvorio dušu

Objavljeno: 13:36h

Zvezdino osvajanje Kupa evropskih šampiona u Bariju je uspeh koji je možda mogao biti i ponovljen da potom nisu usledila teška vremena za našu zemlju i region. Bar tako misli Darko Pančev.

Nekada ubitačni napadač otvorio je dušu za nemački "Der Tagesspigel", a dotakao se i toga šta bi on i njegovi saigrači mogli da naprave da se crni oblak nije pojavio iznad Jugoslavije.

- Istina je da smo imali vrlo jak i moćan tim. Reprezentacija Jugoslavija se kvalifikovala na Evropsko prvenstvoi naravno da nas je pogodila zabrana UEFA da igramo na EURO. Po mom mišljenju, imali smo realne šanse za uspeh. Najgore od svega je što se zemlja raspadala jer sam siguran da bismo u tom periodu osvojili veliki trofej. Govorim o Evropskom ili Svetskom prvenstvu - rekao je Pančev, a potom i uperio prst u UEFA:

Darko Pančev
Darko Pančev foto: Youtube / Printscreen

- Takmičenje je bilo jako i bilo je teško za naš tim da sve vreme igra izvan Beograda. UEFA jednostavno nije dopustila Zvezdi da drugu godinu zaredom igra u finalu. Bio bi to veliki udarac za njih jer bismo pokazali da smo jači od svih, uprkos svim njihovim sankcijama i zakonskim nepravdama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.