MILOJEVIĆ OBRADOVAO DELIJE PRED OLIMPIJAKOS: Svi su spremni! I najmanja greška može da odluči pobednika!
Vladan Milojević, trener srpskog šampiona, Foto: Starsport©

liga šampiona, 2. kolo

MILOJEVIĆ OBRADOVAO DELIJE PRED OLIMPIJAKOS: Svi su spremni! I najmanja greška može da odluči pobednika!

Meč je na programu u utorak od 21:00

Objavljeno: 15:47h
Nikola Husein

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21:00 igraju meč 2. kola Lige šampiona protiv grčkog Olimpijakosa.

Tim povodom na Marakani je održana konferencija za novinare u prepunom medija centru našeg najvećeg stadiona gde su reč imali trener Vladan Milojević i prvotimac srpskog šampiona Marko Gobeljić.

Podsetimo, Olimpijakos je prvi meč odigrao sa Totenhemom u Atini, a rezultat je bio 2:2, dok je Zvezda poražena u Minhenu od Bajerna sa 3:0.

- Ovo je prvi meč koji igramo pred našom publikom, dolazi nam jedan renomirani protivnik. Pre žreba smo rekli da su sve ekipe jako dobre i ozbiljne, pa ne bih preterano nešto pričao i procenjivao snagu protivnika. Spremićemo se na najbolji način, ovo je spektakl. Kako i prošle godine, tako ćemo i ove da se trudimo da dajemo sve od sebe. Sa druge strane mislim da nam je potrebna koncentracija svih 90 minuta. U ovakvim mečevima jedna greška može dosta toga da odluči, tako da ću mojim igračima reći da ne smemo da pravimo početničke greške - istakao je Milojević

foto: Starsport©

O Olimpijakosu... - Jedna velika ekipa, imaju jako dobar roster, dosta su pokazali, imaju kontinuitet. Imaju velika očekivanja što se tiče sutrašnjeg meča, a ono šta je bitno za nas, znamo šta znači Olimpijakos, znamo kakvo prijateljstvo vlada između naših navijača i njihovih. Ali, kad počne meč svako će dati sve od sebe da pobedi.

NA BLAGAJNI JE OSTALO JOŠ 6.000 KARATA ZA MEČ SA OLIMPIJAKOSOM

Gobeljić je kratko najavio ovaj meč. - Očekuje nas dobar protivnik koji igra stvarno dobro, nisu izgubili od zimus, na nama je da se spremimo što bolje i pokažemo da zaslužujemo mesto u Ligi šampiona. Potom se osvrnuo na poziv koji je dobio za reprezentaciju Srbije. - Velika čast za mene, to je ono što sam maštao celog života, ali su moje misli usmerene samo ka Olimpijakosu.

foto: Starsport©

- Nikad nisam davao izjave unapred i ne znam šta će da se desi sutra. Prethodna izdanja nisu bila loša, ovo će biti sasvim drugačija utakmica od bilo koje, ono što je bitno je da se dobro pripremimo. Ako negde možete da malo padnete, to sutra ne sme da se desi. Imam jako poverenje u njih i samo tako treba da nastave.

Da li su svi igrači spremni za sutrašnji meč? - Ja sam kao trener fokusiran na igru, i tražiću od igrača da budu skoncentrisani čitav meč, jer i najmanja sitnica može da nas košta. Blizu smo da imamo sve igrače na raspologanju, što me posebno raduje. O "bratstvu" na tribinama. - Ne treba da obraćamo pažnju na navijače, već da se maksimalno posvetimo utakmici i odigramo što bolje - zaključio je Gobeljić

foto: Starsport©

Najveća opasnost u grčkom timu? - Olimpijakos je jednostavno klub sa najviše navijača u Grčkoj i sami trofeji i istoriju koju imaju, znače da moraju da budu u vrhu. U timu imaju samo tri Grka, ostalo su sve stranci, pretežno Portugalci i Španci. Imaju tu moć da dovode velika imena, sećamo se ranijih godina. Ne bih posebno nekog da izdvajam, mislim da su svi fudbaleri tamo mnogo dobri. Imaju određeni stil igre, ne znam da li će biti nekih iznenađenja, videćemo sutra. Oni su jako pokretna ekipa, jednostavno njihov trener pokušava da igra agresivno i imaju tim koji se jako dobro brani i dobro napada.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.