IZ PARTIZANA GRME: U ponedeljak se, bez našeg znanja, broj stranaca povećava sa četiri na osam!
Detalj sa 161. Večitog derbija, Foto: Starsport©

RASPALILI

IZ PARTIZANA GRME: U ponedeljak se, bez našeg znanja, broj stranaca povećava sa četiri na osam!

Oglasili su se i sa crno-bele strane Topčiderskog brda

Objavljeno:

Posle 161. Večitog derbija, iz Crvene zvezde su saopštili da je jedan od razloga poraza od Partizana to što je po pravilima Superlige dozvoljeno da u jednom timu u srpskom šampionatu igraju samo četiri stranca.

Zato je Zvezdan Terzić najavio da će crveno-beli zatražiti od fudbalskih institucija promenu pravila i da se broj stranaca u domaćem prvenstvu poveća na osam.

Tim povodom oglasili su se i sa crno-bele strane Topčiderskog brda.

- Dobro veče, pod okriljem noćne tmine agilni Fudbalski savezu Srbije. Da li je istina da ste se pretvorili u Aladinovog duha pa ono što Crvena zvezda poželi vi servilno i ponizno ispunjavate tako što tokom ove noći, u dosluhu sa tamom, nastojite da izvršite puč nad srpskim fudbalom? Lobiranjem klubova Zajednice Superlige i Prve lige i to onih Vama poslušnih i odanih, pokušavate da blickrigom, daleko od očiju FKP, za sutrasnju sednicu Zajednice SLPLS obezbedite podršku za zahtev Vaseg zvezdanog gospodara o povecanju broja stranaca na 8? - zagrmeli su iz Partizana na Tviteru.

Za ponedeljak, 30. septembar je zakazana sednica Zajednice klubova Superlige Prve lige Srbije. U dnevnom redu sednice ne spominje se da će uopšte biti diskusije na temu broja stranaca u superligaškim klubovima, ali izvori javljaju da velikom broju klubova stiže dopis u kome se pominje izmena pravila.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.