Kamenovan autobus sa srpskim fudbalerima u Tirani! (FOTO) (VIDEO)

ODMAH INCIDENTI

Kamenovan autobus sa srpskim fudbalerima u Tirani! (FOTO) (VIDEO)

Na putu ka hotelu, uprkos velikom obezbeđenju, autobus koji je prevozio srpske reprezentativce je kamenovan
Objavljeno: 19:32h

Velika neprijatnost za fudbalere Srbije odmah po dolasku u Tiranu. Autobus koji ih je vozio od aerodroma ka hotelu u prestonici Albanije je kamenovan. Albanski teroristi prete krvoprolićem: Napašćemo srpske fudbalere, dobiće šta zaslužuju!

Kako javljaju sa lica mesta, uprkos jakom policijskom obezbeđenju ipak je došlo do incidenta po sletanje srpskih fudbalera u glavni grad Albanije. nepoznata grupa je zasula autobus kamenicama, ali na svu sreću nije bilo povređenih.
Prekinuće meč, Albanci će nas napasti: Evo šta Beograđani još očekuju od meča Albanija-Srbija (VIDEO) Mere bezbednosti su bile podignute na najviši nivo, a policajci su raspoređeni na svakih dvadesetak metara trase kojom se kretala kolona sa srpskim igračima, funkcionerima i novinarima.
Dado Đilas
Uhapšen Albanac koji je pustio dron u Beogradu: Policija pronašla oružje kod vođe Balista! Na ulicama Tirane su se ipak okupili domaći navijači koji su isticali nacionalna obeležja svoje zemlje, zastave, ali i nepristojno gestikulirali.
Dado Đilas
Albanci prekršili dogovor: Srpski fudbaleri neće da uđu u hotel? Inače, Albanci su radi bezbednosti, ipak odlučili da ispoštuju prethodni dogovor i dozvole srpskoj delegaciji da direktno sa piste krene ka hotelu, bez pasoške kontrole.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.