MILOJEVIĆ PROGOVORIO O BENU, GARSIJI I JOVANČIĆU: To je bio nesporazum!
Vladan Milojević je govorio o El Fardu Benu, Foto: Beta/Branislav Božić

O svakom pomalo

MILOJEVIĆ PROGOVORIO O BENU, GARSIJI I JOVANČIĆU: To je bio nesporazum!

Trener crveno-belih kaže da je normalno da dođe do pada forme

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da se ne menja princip po kojem je svaka naredna utakmica najvažnija i da će ekipa tek posle prvenstvenog duela protiv Mačve misliti na Olimpijakos i Ligu šampiona. - Naredna utakmica je uvek najbitnija. Dolazi nam Mačva, koja sigurno ne zaslužuje da bude poslednja na tabeli i trebalo je da ima više bodova. Promenom trenera, odnosno povratkom čoveka koji je napravio najveće uspehe (Dragan Aničić, prim.aut), svakako igraju bolje, što su pokazali i osvajanjem boda protiv hita prvenstva TSC-a. Svakako, jači su nego prošle godine, uopšte, svi klubovi su jači i prvenstvo nam je jače, što me raduje - izjavio je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Mateo Garsija je i dalje neizvestan
Mateo Garsija je i dalje neizvestanfoto: Starsport©

On je dodao da je Mateo Garsija, koji je "preskočio" duele protiv Partizana i Voždovca bolje, ali da će tek posle treninga doneti odluku hoće li igrati. - Nema vremena puno ni za radovanje, ni za tugovanje, ovo je sport, samo je u glavi naredna utakmica. Nije prijatno kad nema pozitivnog rezultata, ali ovaj ritam utakmica to ne dozvoljava - istakao je Milojević i konstatovao da je zadovoljan reakcijom igrača protiv Voždovca nakon poraza u derbiju. Prema njegovim rečima nije baš zahvalna situacija sa "viškom stranaca" i da se trudi da napravi najbolji izbor, u odnosu na taktičke zamisli svoje ekipe, ali i rivala.

El Fardu Ben je ljut što nije licenciran
El Fardu Ben je ljut što nije licenciranfoto: Starsport©

Milojević je rekao i da je razgovarao sa El Fardu Benom i objasnio mu zašto nije prijavljen za Ligu šampiona. - Pričali smo o tome i mogu da kažem da je to bio nesporazum. Nismo mogli da znamo da neće završiti transfer, na neke stvari ne možete da reagujete. Ben voli Zvezdu, bio nam je značajan sve ovo vreme, ali ima i drugih igrača koji nisu licencirani. Drago mi je što svi oni imaju strast. Ali jednostavno se desilo tako, to je tema bez teme. Bio je to trenutak, imali smo rok za prijavljivanje... Milan Gajić nije licenciran jer je Filip Stojković otišao u poslednjem trenutku kao igrač ponikao u našoj školi.

Dušan Jovančić je u padu forme
Dušan Jovančić je u padu formefoto: Starsport©

Na pitanje oko loše forme Dušana Jovančića, Milojević je bio jasan:

- Jovančić je važan šraf za nas, teško je držati visok nivo forme stalno i normalno je da dođe do pada, sve je to normalno i ljudski. Siguran sam da će se vratiti - poručio je Milojević. Utakmica 10. kola Superlige između Crvene zvezde i Mačve igra se u subotu od 19 sati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.