FUDBALERI ODVALJENI OD ALKOHOLA IZAZVALI STRAŠAN UDES: Kapitenu tima uništeno koleno, sezona je završena!
Kapiten Ričard Kiog će morati da pauzira do sledeće godine, Foto: AP

Posle klupske večere

FUDBALERI ODVALJENI OD ALKOHOLA IZAZVALI STRAŠAN UDES: Kapitenu tima uništeno koleno, sezona je završena!

On će zbog povreda zadobijenih u nesreći morati da pauzira do kraja sezone

Objavljeno:

Veliki skandal potresa engleski fudbal! Fudbaleri drugoligaša Derbi kauntija izazvali su saobraćajnu nesreću posle klupske večere, a zbog zadobijenih povreda sezona je završena za kapitena Ričarda Kioga!

Kiogu je stradalo koleno, povredio je i zglob, pa ove sezone više neće igrati. Kiog je imao nesreću sa saigračima Tomom Lorensom i Mejsonom Benetom nakon organizovanog okupljanja igrača na kojem su kuglali, ali i previše popili. Lorens i Benet su odmah posle udesa uhapšeni.

Iako je većina ekipe posle večere otišla kućama, nekoliko njih je nastavilo da pije u izlasku. Pod uticajem alkohola su seli u automobile i ubrzo doživeli nesreću.

- Igrači su morali da znaju kada da prestanu, ali i da ne sedaju u automobile u alkoholisanom stanju. Kao posledica vožnje u pijanom stanju Kiog je povredio koleno i za njega je sezona završena - piše u zvaničnom saopštenju Derbija.

- Igrači koji su učestvovali u incidentu biće pod istragom kluba, a uz bilo koju kaznu koja će im biti izrečena biće im dodat i društveno koristan rad u zajednici. One koji su učestvovali u incidentu očekuju ozbiljne kazne, ali ćemo ih podržati u povratku u ekipu.

Ubrzo posle nesreće internetom se proširio snimak pijanog Beneta. Snimio ga je saigrač Tom Hadlston u toaletu, a na videu se vidi da je igraču strašno loše. Imao je mučninu i povraćao, a saigrači su ga za to vreme zezali da je popio premalo... U jednom trenutku se čuje kako ga neko pita da li je dobro, na što je on odgovorio:

- Ne, sklonite telefone.

Nesreća se dogodila u utorak posle ponoći. Lorens je upravljao Rendž Roverom, a za volanom Mercedesa bio je Benet. Kako se navodi posle hapšenja, njih dvojica će u oktobru biti izvedeni pred sud.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.