DELIJA OGROMNOG SRCA: Ljudina iz Smedereva prodaje kartu za Zvezdin meč u Ligi šampiona da bi pomogao malom Filipu!
Mušema Lige šampiona na Marakani, Foto: Espreso

naklon do poda

DELIJA OGROMNOG SRCA: Ljudina iz Smedereva prodaje kartu za Zvezdin meč u Ligi šampiona da bi pomogao malom Filipu!

Blagoje Milenković je napravio gest za divljenje i svi bi trebalo da se ugledamo na njega

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak, 1. oktobra, na stadionu "Rajko Mitić" igraju utakmicu drugog kola Lige šampiona protiv grčkog Olimpijakosa, a jedan navijač odlučio je da se odrekne karte za utakmicu, kako bi pomogao nekome kome je pomoć zaista potrebna.

Blagoje Milenković iz Smedereva, objavio je status na Fejsbuku, a na njemu obaveštava da je ulaznica za utakmicu dva pomenuta kluba na prodaju. Kupac će biti onaj ko ponudi najveću cifru, a sav prihod od prodaje biće prosleđen za lečenje Filipa Ivanovića, mladog dečaka koji boluje od teške bolesti i čiji roditelji ne mogu da priušte nastavak lečenja i sve troškove koji idu uz to.

Filip je devetogodišnjak kojem je na proleće 2019. dijagnostifikovan tumor. Hemioterapije nisu dale željeni rezultat, a dečak se trenutno nalazi u Frankfurtu na lečenju.

Ukoliko imate mogućnost i želite da pomognete, postoje različiti načini, a sa detaljima oko toga, ali i sa Filipovom bolešću, možete pronaći na ovoj adresi: https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/699/filip-ivanovic

Blagoje ljudino, kapa dole! Svi bi trebalo da se ugledamo na tebe!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.