BILO MI JE TEŠKO! Lazar Marković dao dva gola Javoru, pa otvorio dušu!
Lazar Marković opet u crno-belom, Foto: Starsport©

ODJECI POSLE POBEDE

BILO MI JE TEŠKO! Lazar Marković dao dva gola Javoru, pa otvorio dušu!

- Za nas je bilo najvažnije da smo nastavili niz posle pobede u Večitom derbiju - istakao je popularni Markec

Objavljeno:

U vanrednom kolu Linglong Superlige Srbije Partizan je savladao ekipu Javora iz Ivanjice rezultatom 0:2 (0:1), golove je postigao Lazar Marković u 26′ i 75′ min.

Odmah po završetku meča Lazar iznosi svoje utiske.

- Za nas je bilo najvažnije da smo nastavili niz posle pobede u Večitom derbiju, jer je poznato da smo imali i malo vremena za odmor, a i posle takvih utakmica se oseća i mentalni i fizički umor. Šef je odlučio da neke igrače odmori, drugi su imali i male povrede tako da je bilo nekoliko promena na pozicijama, ali kao što ste videli svi su dobro odgovorili zahtevima. Nismo smeli da rizikujemo jer nam je sad svaki bod presudan.

Mnogo se priča o njegovom sjajom drugom pogotku protiv Javora.

- Što se mene lično tiče, hvala na pohvalama za ‘gol sa špice’, ali najvažnije je da smo mi odneli tri boda kući.

- Javor je igrao otvoreno, ofanzivno i ima odličnu statistiku. Naš golman Stojković je imao baš dosta posla, nekoliko opasnih šuteva, ali je sve odbranio. Ja se osećam dobro, forma se podiže iz utakmice u utakmicu i vraća samopouzdanje.

Osvrnuo se i na promašaj u 90. minutu meča sa AZ u prvom kolu grupne faze Lige Evrope.

- Bilo mi je teško kada sam promašio gol u utakmici sa AZ Alkmarom i zbog kluba, saigrača, navijača, ali nisam sebi dozvolio da me to demorališe, već naprotiv, još više sam se trudio.

- Radim, vežbam šut, realizaciju, nadam se da će biti sve bolje i bolje. Kod drugog gola, video sam da mi se otvorila situacija i pogodio sam. Ne volim da pričam o sebi, draže mi je da se napredak vidi na terenu i da on govori u moje ime.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.