BAJERN NE DA IGRAČE U REPREZENTACIJU: Besni golmanski rat u Nemačkoj zbog Nojera i Ter Štegena!
Joakim Lev sa Nojerom i Ter Štegenom na treningu, Foto: EPA/Sacha Steinbach

Pretnja izrečena javno

BAJERN NE DA IGRAČE U REPREZENTACIJU: Besni golmanski rat u Nemačkoj zbog Nojera i Ter Štegena!

Joakim Lev se našao u ogromnom problemu

Objavljeno:

Predsednik Bajerna iz Minhena Uli Henes upozorio je da neće pustiti svoje fudbalere u reprezentaciju Nemačke, ako umesto Manuela Nojera za državni tim bude branio Mark-Andre ter Štegen.

Golman Barselone bori se za mesto u timu sa golmanom Bajerna. Nojer je branio za Nemačku ovog meseca u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Holandije (2:4) i Severne Irske (2:0), što je iznerviralo Ter Štegena. Ter Štegen je rekao da je "pokušao sve" da uđe u tim Joakima Leva, a Nojer ga je kritikovao jer se o toj temi oglasio u medijima.

Uli Henes je poručio da Bajern neće pustiti igrače u reprezentaciju
Uli Henes je poručio da Bajern neće pustiti igrače u reprezentacijufoto: EPA/Clemens Bilan

- Nikada nećemo pristati na to. Ako Bajern bude obavešten pre nego što se to dogodi, nećemo više poslati nijednog igrača u državni tim - rekao je Henes za Sport Bild, preneo je "Gol". Odgovarajući na pitanje Bilda da li je zabrinut zbog Henesovih izjava, tehnički direktor reprezentacije Oliver Birof odgovorio je: "Ne". - Prema pravilima FIFA, klub je obavezan da pošalje svoje igrače u reprezentaciju - dodao je on.

Ter Štegen je izgleda pobedio Nojera u borbi za jedinicu 'pancera'
Ter Štegen je izgleda pobedio Nojera u borbi za jedinicu "pancera"foto: EPA/Abedin Taherkenareh

Ter Štegen je prošle nedelje dobro branio protiv Borusije uz Dortmunda u Ligi šampiona i sačuvao bod Barseloni. Kako Bild prenosi, "jedinica" Nemačke u predstojećim utakmicama protiv Argentine i Estonije biće upravo Ter Štegen, što je bio i razlog za ovakvu reakciju Henesa.

On se smatra jednim od najboljih golmana sveta, ali je od debija 2012. godine, odigrao samo 22 utakmice za reprezentaciju Nemačke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.