Šta Tomislav Karadžić očekuje od utakmice Albanija - Srbija?

NEPOPRAVLJIVI OPTIMISTA

Šta Tomislav Karadžić očekuje od utakmice Albanija - Srbija?

Predsednik FSS-a nada se da će bezbednost biti na maksimalnom nivou, ali i da će "Orlovi" odigrati najbolje do sada
Objavljeno:

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da očekuje da će bezbednost na utakmici u Elbasanu biti na najvišem nivou, a od srpske reprezentacije do sada najbolji nastup. - Ne vidim koji nas problem može dočekati. Očekujem dobru organizaciju i bezbednost na najvišem nivou. Poslednjih 15-ak dana bili smo na evropskim sastancima sa rukovodiocima albanskog saveza i garantovali su nam bezbednost. Sinoć smo razgovarali sa igračima, imali su dobar trening, dobra je atmosfera.

- Svesni su važnosti utakmice koja prvi put prevazilazi fudbalske i sportske okvire. Očekujem dobru igru i najbolji nastup naše reprezentacije do sada - rekao je Karadžić novinarima na aerodromu Nikola Tesla - pre polaska Srbija je izgubila šanse za plasman na turnir, pošto je poslednja na tabeli Grupe I sa jednim bodom. "Orlovima" su oduzeta tri boda zbog incidenata i prekinute utakmice sa Albanijom u Beogradu prošlog oktobra, kada su navijači ušli na teren pošto je dron sa zastavom Velike Albanije leteo iznad terena Partizanovog stadiona.
Dado Đilas
- Ne vidim razlog zbog kojeg bi Albanci trebalo da propuste šansu posebno što su na vratima EP i na bilo koji način dovedu u pitanje regularnost i bezbednost. Verujem da ćemo biti dobro dočekani, a na večeri ćemo dobiti više informacija. - Utakmica je sutra i nadam se da će pobediti fudbal. U ovom regionu bi bilo dobro da se već jednom politika skrajne, da se igra fudbal i da sportisti rade svoj posao - rekao je Karadžić.
Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak od 20.45 u Elbasanu igra protiv Albanije, pretposlednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.