VUČELIĆ ODBRUSIO TERZIĆU: Rečnik da se laje o Partizanu govori o njemu! Skandiranje protiv Vučića je nedopustivo!
Milorad Vučelić je žestoko odgovorio Zvezdanu Terziću, Foto: Beta/Branislav Božić/Zorana Jevtić

Partizan nije protiv države

VUČELIĆ ODBRUSIO TERZIĆU: Rečnik da se laje o Partizanu govori o njemu! Skandiranje protiv Vučića je nedopustivo!

Predsednik Partizana ipak nije prećutao teške optužbe koje su stigle od generalnog direktora Crvene zvezde

Objavljeno: 13:07h

Predsednik Partizana Milorad Vučelić najpre nije želeo da odgovara Zvezdanu Terziću na optužbe koje je izrekao na konferenciji posle 161. Večitog derbija, ali je potom promenio mišljenje.

Prilikom gostovanja na TV "Happy", predsednik Partizana je odlučio da odbrusi generalnom direktoru Crvene zvezde zbog reči "da crno-beli truju narod lažima da je Zvezda mezimac države" i poručio da se funkcioner crveno-belih ponaša kao da ima punomoć od države. - Terzić se ponaša kao da je opunomoćen od strane države da govori o fudbalu, takav mu je način govora i svest da sve što nije uzeto u stvari je oteto. Taj rečnik da se "laje" o Partizanu jasno govori o čoveku, da li je neko njemu oteo obraz. Ni jedan jedini put nema da nisu na intervenciju, a da Partizan nije govorio o tome više puta, da je Vučić pomogao Partizanu, ma koliko se to nije sviđalo našim navijačima i po pitanju licence, a i drugih stvari - rekao je Vučelić u Jutarnjem programu.

Milorad Vučelić kaže da se Zvezdan Terzić ponaša kao opunomoćenik države
Milorad Vučelić kaže da se Zvezdan Terzić ponaša kao opunomoćenik državefoto: Printskrin

Prvi čovek Partizana je osudio vređanje Grobara protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze. - Ja znam da je Vučić navijač Zvezde već 27 godina. Skandiranje protiv njega je nedopustivo. Ako je neko već toliko zabrinut poput Terzića mogao je da reaguje na uvrede navijača Zvezde i vređanje po pitanju Ane Brnabić. Odmah sam uputio izvinjenje Slaviši Kokezi zbog transparenta na stadionu. Zabranjeno je napadati sudije i tela.

Milorad Vučelić kaže da je nedopustivo vređanje Aleksandra Vučića
Milorad Vučelić kaže da je nedopustivo vređanje Aleksandra Vučićafoto: Starsport©

Kako je naglasio, iako su neki navijači zamerili na tom gestu, Vučelić ima veliku zahvalnost prema predsedniku Vučiću. - Partizan nije protiv države, nemam ovlašćena da govorim u ime države kao Terzić. Boris Tadić je, podsetiću, osujetio ideju o rekonstrukciji stadiona Partizana. Milošević, na primer, nije radio za Zvezdu. Mirko Marjanović i ja smo ostali sa zvezdašima kada su osvojili Kup i ostali dugo u noć do dva, tri sata. Za pobedu nad Crvenom zvezdom (2:0) naveo je da je i "više nego zaslužena". - Partizan uvek ide na titulu. Ja se nadam da ćemo biti u konkurenciji za titulu ako ne bude nekih stvari koje nisu vezane za sport. Više nego zasluženo smo pobedili jer protivnik nije šutnuo nijednom na gol.

Milorad Vučelić  ne dovodi u pitanje odluku o poništenju gola Crvene zvezde
Milorad Vučelić ne dovodi u pitanje odluku o poništenju gola Crvene zvezdefoto: Starsport©

On je i prokomentarisao poništeni gol Nemanje Milunovića za Zvezdu, zbog faula Žandera nad golmanom Vladimirom Stojkovićem. - Zvezda nije ni postigla gol, sudija je prekinuo igru čim je izvršen faul. Niko od igrača Zvezde se nije bunio tada. Dve i po godine Partizan se zalaže za VAR, dok Zvezda i Savez to odbijaju. Radna grupa se sastala posle osam meseci i tada nije bilo predstavnika Zvezde, a sada se slažu da bude VAR, a mi se dve godine zalažemo za to - zaključio je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.