IZ INĐIJE KONAČNO DIGLI GLAS POSLE 6 PENALA SUĐENIH PROTIV NJE: Zbog čega neko želi da uništi zdravu sportsku priču
Penal za Radnički, Foto: Printscreen/Youtube

ZAISTA NIJE OK...

IZ INĐIJE KONAČNO DIGLI GLAS POSLE 6 PENALA SUĐENIH PROTIV NJE: Zbog čega neko želi da uništi zdravu sportsku priču

Kap u punoj čaši kod momaka iz Srema predstavljao je jedanaesterac iz kog je Radnički u Inđiji došao do pobede od 1:0

Objavljeno:

Inđija je konačno izdala saopštenje jer je protiv tog kluba dosuđeno šest penala u dosadašnjih devet kola Linglong Superlige.

Kap u punoj čaši kod momaka iz Srema predstavljao je jedanaesterac iz kog je Radnički u Inđiji došao do pobede od 1:0 minulog vikenda pogotkom koji je sa bele tačke postigao Nermin Haskić.

Prethodno, nedelju dana ranije, Zvezda je na "Marakani" napravila preokret protiv Inđije golovima sa bele tačke u finišu (2:1), a i sami crveno-beli su priznali da je prvi od dva penala nepravedno dosuđen.

- Kome smeta 'mala' Inđija u Superligi i zbog čega neko iz samo sebi znanim razlozima želi da uništi jednu zdravu sportsku atmosferu? Zbog čega je FK Inđija kao klub koji igra najlepši fudbal u Srbiji kažnjen sa šest dosuđenih jedanaesteraca protiv naše ekipe, pitamo zašto smo "najgrublji" klub u Superligi po broju pokazanih žutih kartona, ako javnost dobro zna način i stil igre FK Inđija. Zašto i kome smetamo, i zašto se protiv našeg kluba vodi neviđena hajka? Sa druge strane, našim fudbalerima je 'zabranjeno' da ulaze u duele jer svaku kontakt igru igru sudije okarakterišu kao prekršaj naših igrača. A o suđenju u Inđiji najbolje svedoči reakcija inđijske mirne publike koja je sudijsku trojku sa poslednje utakmice ispratila neviđenim zvižducima i povicima - stoji u saopštenju Inđije.

Inđija posle devet kola zauzima 14. mesto na tabeli Superlige sa sedam bodova, iako je zaslužila bar još dva, tri boda više, ali je direktno oštećena u prethodnih par kola.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.