IMAM JEDNU PORUKU ZA MRKELU I SUDIJSKU KOMISIJU! Stojković oštro opleo, pa se zapitao: Znaju li oni pravila?
Vladimir Stojković, Foto: Espreso.co.rs

BEZ DLAKE NA JEZIKU

IMAM JEDNU PORUKU ZA MRKELU I SUDIJSKU KOMISIJU! Stojković oštro opleo, pa se zapitao: Znaju li oni pravila?

Golman Partizana imao je šta da poruči komšijama posle trijumfa u Derbiju

Objavljeno:

Posle pobede Partizana u 161. Večitom derbiju nad Crvenom zvezdom (2:0), jedan od najglasnijih fudbalera crno-belih bio je, kao i obično, Vladimir Stojković, kojem nije bilo baš najjasnije kako su ljudi iz komšijskog tabora mogli da pomisle da

- Znaju li oni pravila? - pita se Stojković, a prenosi ''Žurnal''.

- Posle toliko godina karijere, uz odlično poznavanje pravila i same igre, dobro znam šta je faul! Nemam dilemu da je postojao: kad vam neko uđe u telo, da ne pričam da su mi i ruke bile pomerene - dodao je golman crno-belih.

Osvrnuo se i na ono što se dešavalo pre godinu dana, kada je duel između Partizana i Crvene zvezde na istom mestu završen rezultatom 1:1, uz sporan gol Ričmonda Boaćija i Stojkovićevu burnu reakciju posle meča, ali i jedan tadašnji komentar Mitra Mrkele upućen na njegovu adresu.

- Poručio bih Mrkeli i Sudijskoj komisiji da se bave sopstvenim dvorištem. Pogotovo Mrkeli - da gleda više sebe. Siguran sam da mu je posle derbija sve postalo jasno. Znam da ni prošli put, pre godinu, nije to bila njegova izjava, kad me je onako napao - istakao je Stojković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.