TERZIĆ OŠTRO RASPALIO PO IGRAČIMA ZVEZDE: Ovo je nedopustivo! Onako tim ne može da odigra! Nema opravdanja!
Zvezdan Terzić nije štedeo svoju ekipu, Foto: Zorana Jevtić

Posle derbija

TERZIĆ OŠTRO RASPALIO PO IGRAČIMA ZVEZDE: Ovo je nedopustivo! Onako tim ne može da odigra! Nema opravdanja!

Izuzetno je bio besan generalni direktor crveno-belih

Objavljeno: 14:26h

Crvena zvezda je doživela poraz u 161. Večitom derbiju od Partizana.

Šampion Srbije je prikazao izuzetno slabu igru, nije uspeo nijednom da šutne na gol protivnika i prilično izneverio očekivanja svojih navijača, što je drugi put uzastopno u duelima sa najvećim rivalom, posle poraza u Kupu prošle sezone.

Dan posle utakmice u Humskoj, Zvezdan Terzić je sazvao konferenciju za medije na kojoj se dotakao mnogih stvari, ali najpre je čestitao protivniku na pobedi i oštro raspalio po svom timu.

- Ne želim da se pojavljujem kad pobeđujemo nego kad ide i loše. Da čujemo ima li pitanja, a želim prvo da kažem da čestitam Partizanu, štabu i igračima, više su želeli pobedu, bili su manje loši od nas. Derbi kao prethodni, nije opravdao očekivanja, bilo je tenzije, imperativa pobede, pobedničkih želja sa obe strane. Duboko sam nezadovoljan, hoću analizu, nedopustivo je da najbolji tim poslednjih 25 godina ovako prođe, 15 miliona će otići na bruto plate, skupo nas košta igrački kadar. Krasnodar, Kopenhagen, Jang Bojs, moraš ulagati ako hoćeš da pariraš, ali nešto škripi u derbiju i sledi ozbiljna analiza - odmah na početku je bio oštar Terzić koji je potom i nastavio:

- Imamo dva jednako kvalitetna tima, ne može onako da odigra tim kao juče. Nema opravdanja, izvinjavam se javnosti i navijačima za onakvo izdanje. A to je jedna strana medalje i to ćemo rešavati u našoj kući u narednim danima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.