Albanci prekršili dogovor: Srpski fudbaleri neće da uđu u hotel?

POČELI PROBLEMI

Albanci prekršili dogovor: Srpski fudbaleri neće da uđu u hotel?

Kako navodi oficir za bezbednost FSS-a, postoji mogućnost da srpska delegacija ne uđe u hotel ukoliko Albanci ne prihvate da se pridržavaju prvobitnog plana
Objavljeno: 18:28h

Problemi za srpsku reprezentaciju su čim su krenuli iz Beograda za Tiranu. Iako su Albanci već nedeljama garantovali da će sve biti u redu sa dolaskom srpske delegacije i da su preduzete najviše mere bezbednosti, čim su naši krenuli javile su se prve nesuglasice. Albanski teroristi prete krvoprolićem: Napašćemo srpske fudbalere, dobiće šta zaslužuju! Oficir za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije, Milivoje Mirkov, je odmah po dolasku na aerodrom u Tirani naveo da su Albanci prekršili dogovor koji su imali. Prekinuće meč, Albanci će nas napasti: Evo šta Beograđani još očekuju od meča Albanija-Srbija (VIDEO)

Uhapšen Albanac koji je pustio dron u Beogradu: Policija pronašla oružje kod vođe Balista! - Odlično smo sarađivali do pre 15 minuta kada su mi javili da će ipak morati da promene neke stvari iz dogovora. Naša reprezentacija je trebalo odmah sa aerodromske piste da bude prebačena u hotel, ali oni sada traže da ipak prođemo pasošku kontrolu - navodi Mirkov i dodaje: - Mi smo tražili da budemo sami na spratu u hotelu, ali su oni javili da su ipak ostavili na tom spratu jednog američkog državljanina. Na takve stvari nećemo pristati i zbog toga možda nećemo ni ući u hotel. Sve ćemo rešiti na licu mesta - izjavio je Mirkov. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.