SUMA SE PRVO ZAHVALIO IVICI ILIEVU: Strelac gola objasnio zašto je slavio pogodak ispred Delija!
Sejduba Suma kaže da nije provocirao Delije, Foto: Starsport©

kaže da nije namerno

SUMA SE PRVO ZAHVALIO IVICI ILIEVU: Strelac gola objasnio zašto je slavio pogodak ispred Delija!

Gvinejac je ispričao da je slavio gol na mestu gde se zatekao

Objavljeno: 22:35h
Aleksa Radosavljević

Raspalio je Sejduba Suma Grobare, ali i razgnevio Delije na 161. Večitom derbiju.

Najskuplje plaćeni igrač u istoriji Partizana ove sezone tek pokazuje zašto je pre dve godine doveden i da postoji razlog zašto je koštao koliko je koštao tada.

U samom finišu utakmice njegovim golom je najavio pobedu Partizana, tako što je raspalio po lopti sa dvadesetak metara, a ona je ušla u samo rašlje Borjanovog gola.

- Rekao sam sebi da će ove sezone biti drugačija priča. Pre svega hvala Ilievu koji je znao šta umem i video to kada sam dolazio u Partizan. Želeo sam samo to da vratim timu. Ovo je važna utakmica za Partizan. Kada sam ušao na teren znao sam šta treba da uradim. Srećan sam - rekao je između ostalog Suma.

On je gol slavio ispred navijača Crvene zvezde što su mnogi protumačili kao provociranje, a zbog toga je nastalo koškanje između igrača dva tima.

- Nisam provocirao. Slavio sam moj gol. Pogodio sam na golu koji je bio na njihovoj strani, poneo me je osećaj samo, ali nisam provocirao. Da sam postigao gol ispred navijača Partizana - tamo bih proslavio - rekao je Suma o tom momentu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.