DOVODIMO NEKE 'LEVE' STRANCE KOJI NE MOGU NIGDE DA IGRAJU: Dule Savić govorio o nedostatku zvezdaške strasti!
Dušan Savić, Foto: Beta/Branislav Božić

reč legende

DOVODIMO NEKE 'LEVE' STRANCE KOJI NE MOGU NIGDE DA IGRAJU: Dule Savić govorio o nedostatku zvezdaške strasti!

- U Minhenu je sada nedostajala ta zvezdaška strast koja je Zvezdu krasila uvek - rekao je bivši fudbaler kluba iz Ljutice Bogdana

Objavljeno:

Legenda Crvene zvezde Dušan Savić je rekao u emisiji Maxbet radio da mu se ne sviđa što u klubu sa Marakane ima veliki broj stranaca.

Savić se osvrnuo na nedavni poraz Zvezde u Minhenu od Bajerna.

Kada izgubite s 3:0 ne možete da budete zadovoljni, iako je bila dobrih momenata. Nije to bila ona Crvena zvezda koju smo mi zamišljali kada su dovođeni strani igrači. Došli su za velike plate i onda očekujete da pokažu više, posebno na evropskoj sceni.

Kada je čuveni golgeter igrao sa crveno-belima protiv Bajerna 1979. godine nije bilo nijednog stranca u oba tima.

– Bilo je drugo vreme. Sada nije bilo nijednog Zvezdinog deteta na klupi, a kamo li u prvih 11. U Minhenu je sada nedostajala ta zvezdaška strast koja je Zvezdu krasila uvek. Moram da podsetim ljude, u naše vreme je postojala starosna granica zbog koje do 28 godine nismo mogli da odemo u inostranstvo, pa su klubovi mogli da sačuvaju tim. Sada klubovi prodaju najtalentovanije igrače da bi preživeli. Kupujemo, usuđujem se da kažem, i neke leve igrače, koji ne mogu da igraju nigde osim kod nas. Nekada i pogodimo s kupovinom - zaključio je Dule Savić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.