ON JE ČOVEK ZADATKA! NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Kako objasniti četiri penala na tri utakmice?
Novica Anđelovski, Foto: Saša Pavlić Koky

saopštenje

ON JE ČOVEK ZADATKA! NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Kako objasniti četiri penala na tri utakmice?

Ogorčeni su u taboru Inđije

Objavljeno:

Još jednom je Inđija ostala bez bodova i ponovo posle dosuđenog penala za goste. Ovog puta bodove s Gradskog stadiona u Inđiji odneo je Radnički (1:0). Strelac s bele tačke, u 12. minutu, bio je Nermin Haskić.

U Inđiji vlada ogorčenost. Kako i da ne vlada… Smatraju da su zahvaljujući sudijskim odlukama dospeli u tešku situaciju. Ovog puta život im je zagorčao arbitar Novica Anđelovski.

Sa ogromnim ukusom gorčine završena je utakmica u Inđiji po domaće igrače, stručni štab, ali i veliku većinu gledalaca na Gradskom stadionu – piše u izveštaju s meča s Radničkim na sajtu FK Inđije.

U nastavku se navodi:

– Posle treće uzastopne utakmice Inđija je postala najgrublji tim u ligi, jer kako drugačije objasniti četiri laka penala za rivale u samo tri utakmice. Četiri penala i Inđija je ostala bez i jednog boda u mečevima sa Proleterom, Crvenom zvezdom i niškim Radničkim. A sve je “zaključano” već u 10 minutu igre kada je čovek zadatka pokazao na belu tačku.

Na kraju:

– Ostaje sada veliko pitanje za Inđinčane kako dalje. Igra je ostala lepršava, ali vrlo neefikasna. Pozorišna publika u Inđiji je danas uzavrela. Sve zahvaljujući trećem licu, a ne fudbalerima zbog kojih se i dolazi na stadion. Kako njih sada motivisati da ponovo budu na Gradskom stadionu u Inđiji. Ima li smisla za to?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.