Siti napunio Votford i oborio rekord uz Silvin het-trik! Totenhem iz dvojke u keca uz sumnjivu VAR odluku!
Siti razbio Votford sa 8:0, Foto: EPA/Peter Powel

premijer liga, 6. kolo

Siti napunio Votford i oborio rekord uz Silvin het-trik! Totenhem iz dvojke u keca uz sumnjivu VAR odluku!

Odigran je prvi meč subotnjeg programa

Objavljeno:

Fudbaleri Totenhema su u 6. kolu Premijer lige kao gosti izgubili od Lestera sa 2:1 (0:1).

Poveli su Pevci golom Harija Kejna koji se u 29. minutu odlično snašao i savladao Kaspera Šmajhela iako je bio na zemlji. Pre toga je domaćima poništen gol u 17. minutu posle pregleda VAR snimka.

Rezultat je mogao da se promeni u 65. minutu. Tada je Serž Oreije zatresao mrežu domaćih posle asistencije Kejna, ali je sudija ponovo konsultovao VAR. Utvrđeno je da je jedan gostujući fudbaler bio u ofsajdu, pa je ostalo 1:0.

Ipak, ne zadugo. U 69. minutu je Rikardo Pereira bio u pravo vreme na pravom mestu i sačekao jednu odbijenu loptu i smestio je u mrežu. Konačan rezultat je postavio Džejms Medison u 85. minutu. Njemu je asistirao Čudhuri koji je ušao samo minut ranije.

Mančester Siti je u najluđem meču dana svojim navijačima pružio neverovatnih 18 minuta na utakmici protiv Votforda - na kraju je bilo 8:0. "Građani" su u tom periodu demolirali goste iz Londona postigavši pet golova, učinak koji se nikada nije dogodio u Premijer ligi.

Gledaoci na "Etihadu" još nisu ni seli, a domaćin je već vodio. David Silva je na asistenciju Kevina De Brujna matirao golmana gostiju. Samo pet minuta kasnije golman Foster je ponovo vadio loptu iz mreže. Strelac je sa bele tačke bio Serhio Aguero. Igrao se 12. minut kada je Rijad Marez povećao prednost svog tima.

Nije prošlo ni 15 minuta, a igrači Votforda su četvrti put morali da stave loptu na centar. Strelac je ovog puta bio Bernardo Silva. Peti gol na utakmici Siti je postigao u 18. minutu.

Foster je izbrojao još tri pogotka iza svojih leđa, doduše u drugom poluvremenu, a strelci su bili Bernardo Silva dva puta i Kevin de Brujne.

Barnli je u istom terminu slavio nad Noričom kod kuće, dok je Šefild junajted iznenadio letargični Everton sa 2:0 u gostima.

U kasnijem terminu, Njukasl i Brajton su remizirali bez golova.

Premijer liga, 6. kolo

Petak

Sautempton – Bornmut 1:3 (0:2) (Vord-Praus 53. penal – Ake 10, H. Vilson 36, K. Vilson 90+5)

Subota

Lester – Totenhem 2:1 (0:1) (Pereira 69, Medison 86 – Kejn 29)

Barnli – Norič 2:0 (2:0) (Vud 10, 14)

Everton – Šefild junajted 0:2 (0:1) (Mina 40ag, Muset 79)

Mančester siti – Votford 8:0 (5:0) (D. Silva 1, Aguero 7p, Mahrez 12, B. Silva 15, 49, 60; Otamendi 18, De Brujne 85)

Njukasl – Brajton 0:0

Nedelja

15.00 Kristal palas – Vulverhempton 15.00 Vest Hem – Mančester junajted 17.30 Arsenal – Aston Vila 17.30 Čelsi – Liverpul

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.