UEFA KAZNILA HRVATA: Napao sudiju, pa neće igrati 5 mečeva u Evropi!
Ante Rebić, Foto: AP

suspenzija

UEFA KAZNILA HRVATA: Napao sudiju, pa neće igrati 5 mečeva u Evropi!

Rosoneri“ ove sezone ne igraju u Evropi, pa će Hrvat kaznu odraditi sledeće sezone ako se Milan plasira u Ligu Evrope ili Ligu šampiona

Objavljeno: 15:47h

Novi fudbaler Milana Ante Rebić dobro će se uželeti utakmica u evropskim klupskim takmičenjima.

Reprezentativac Hrvatske je kažnjen sa pet mečeva zabrane igranja u klupskim takmičenjima UEFA zbog incidenta na meču plej-ofa za Ligu Evrope između Ajntrahta i Strazbura.

Milanski derbi igra se večeras u 20.45 - Rosoneri i dalje lutaju, dok su Nerazuri krenuli odlično u sezonu, a videćemo koliko ih je poremetio kiks protiv Slavije u Ligi šampiona. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,20, a na dvojku 2,40, dok 3+ nosi kvotu 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Inter.

Rebić, koji je na tom meču isključen, žestoko je verbalno napao sudiju, pa mu je UEFA izrekla rigoroznu kaznu. „Rosoneri“ ove sezone ne igraju u Evropi, pa će Hrvat kaznu odraditi sledeće sezone ako se Milan plasira u Ligu Evrope ili Ligu šampiona.

Ante Rebić
Ante Rebić foto: EPA

UEFA je zbog dešavanja na meču između Ajntrahta i Strazbura kaznila i nemački klub i to sa 24 hiljade evra i zatvaranjem dela tribina stadiona na sledećoj utakmicu koju tim iz Frankfurta bude igrao kao domaćin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.