UPLAKANI RONALDO TRAŽI ŽENE KOJE SU GA SPASILE DA NE UMRE OD GLADI: Nisam imao šta da jedem, one su mi davale hranu
Kristijano Ronaldo, Foto: AP/Bernat Armangue

slomio se pred kamerama

UPLAKANI RONALDO TRAŽI ŽENE KOJE SU GA SPASILE DA NE UMRE OD GLADI: Nisam imao šta da jedem, one su mi davale hranu

U emisiji čiji je autor Pirs Morgan, portugalski fudbaler je izjavio da pokušava da nađe žene koje su ga hranile kada je bio mali

Objavljeno:

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo je u intervjuu za televiziju "UK TV" otkrio detalje iz detinjstva koje je malo ko znao.

U emisiji čiji je autor Pirs Morgan, portugalski fudbaler je izjavio da pokušava da nađe žene koje su ga hranile kada je bio mali i kada nije imao para ni za hleb.

- Imao sam 12 godina i nisam imao para. Živeo sam sa drugim igračima svojih godina iz drugih delova Portugala. Bilo mi je jako teško bez porodice. Bili smo gladni. Sećam se da je pored stadiona bio "Mekdonalds", davali su nam hamburgera koji nisu prodati. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dve devojke. Nikada ih više nisam video - izjavio je Ronaldo.

Takođe je pozvao gledaoce da mu pomognu da pronađe žene koje su ga hranile.

- Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem. Želim da ih pozovem u Lisabon ili Torino na večeru i da im se odužim za sve ono što su uradile za mene. Nikada ih neću zaboraviti - dodao je Juventusov superstar.

U pomenutoj emisiji, Kristijano Ronaldo se rasplakao na pomen svog oca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.