MIHAJLOVIĆU DUGUJE SVOJU KARIJERU: Najbolji italijanski golman pamti Sinišine reči i jedva čeka da ga zagrli!
Đanluiđi Donaruma, Foto: EPA/Gabriele Menis

PODRŠKA

MIHAJLOVIĆU DUGUJE SVOJU KARIJERU: Najbolji italijanski golman pamti Sinišine reči i jedva čeka da ga zagrli!

Jedna od svetlih tačaka kod Rosonera ove sezone je golman Siniša Mihajlović dao šansu u gradskom derbiju

Objavljeno:

U četvrtom kolu Serije A na programu je gradski derbi Milana i Intera.

Jedna od svetlih tačaka kod Rosonera ove sezone je golman Đanluiđi Donaruma kome je Siniša Mihajlović dao šansu u gradskom derbiju, a čuvar mreže Milana se u jednom intervjuu podsetio perioda kada je popularni Miha trenirao milanske crveno-crne.

- Bio sam baš uzbuđen. Osećao sam tenziju, ali to je bilo normalno. Sećam se tog posebnog momenta dan pre utakmice kada mi je Siniša prišao i rekao mi da ću braniti. Bio sam toliko uzbuđen da sam odmah hteo da zovem kući i javim. Siniša me je pitao da li se plašim, a ja sam rekao ‘ne’ jer sam bio spreman, vrlo motivisan i dobro utreniran - rekao je Donaruma.

Srpski trener se trenutno leči od leukemije, a golman Rosonera je poslao poruku podrške Mihajloviću koji se od navijača Milana oprostio u suzama.

- Uspeće Miha da se izbori sa ovim. On je lav. Želim mu svu sreću sveta i nadam se da ću ga uskoro zagrliti. Bio sam razočaran. On je osoba koja vam daje celog sebe. I na utakmicama vam daje dodatnu motivaciju. Bio je iskren i otvoren prema nama. Ako nešto ima da kaže, kaže vam u lice - dodao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.