ITALIJANI SU TO NAZVALI 'KRALJEV GOVOR': Siniša Mihajlović se ponovo javio iz bolnice!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

SJAJNO

ITALIJANI SU TO NAZVALI 'KRALJEV GOVOR': Siniša Mihajlović se ponovo javio iz bolnice!

Optimizam u tom gradu probija sve granice, a to što je Siniša Mihajlović trenutno na lečenju od leukemije ujedinilo je tim

Objavljeno:

Fudbaleri Bolonje su sjajno počeli novu sezonu u Seriji A i iz tri utakmice imaju sedam bodova.

Optimizam u tom gradu probija sve granice, a to što je Siniša Mihajlović, trener italijanskog tima bolestan i što je trenutno na lečenju od leukemije ujedinilo je tim.

Za “Korijere delo Sport”, srpski trener je iz bolnice govorio o Bolonjinom početku sezone, a italijanski list je tekst naslovio sa "Kraljev govor".

- Ništa nismo napravili, to je tek početak, moramo i dalje žestoko da radimo i da se ne zadovoljavamo sa par pobeda. Prvo poluvreme u Breši ne sme da se ponovi, to je jasno. Utakmica protiv Rome će nam poslužiti da vidimo gde smo i da li možemo da se stabilizujemo u gornjem domu. Moramo da budemo agresivni, ali i mudri - izjavio je Mihajlović za "Korijere delo Sport".

Srpski trener je 28. avgusta završio prvu fazu lečenja od leukemije i na klupi italijanskog tima pojavio se u duelima Serije A na gostovanju Veroni 25. avgusta i pred domaćim navijačima, na utakmici protiv SPAL-a. Pre desetak dana Mihajlović se vratio u bolnicu gde je počeo drugu turu hemoterapija.

- Kliničko stanje pacijenta je vrlo dobro. Testovi urađeni pre nego što je prvi put pušten iz bolnice pokazali su zadovoljavajući rezultat iz prvog ciklusa hemoterapije - saopšteno je iz bolnice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.