AZ FASCINANTNO PREDSTAVIO PARTIZAN: Kada Grobari vide kako su nazvali stadion u Humskoj, srce će im biti puno!
Stadion Partizana, Foto: Starsport©

POŠTOVANJE

AZ FASCINANTNO PREDSTAVIO PARTIZAN: Kada Grobari vide kako su nazvali stadion u Humskoj, srce će im biti puno!

Sudeći po ovome, Holanđani umnogome poštuju beogradski klub

Objavljeno: 17:34h

Na zvaničnom sajtu AZ Alkmara osvanuo je tekst u kom je predstavljen Partizan pred utakmicu 1. kola grupne faze Lige Evrope, a kada Grobarima će zbog jednog detalja biti posebno drago.

- Srpski tim svoje utakmice igra na stadionu Partizan, koji se nekada zvao stadion JNA, a mnogi navijači ga i dalje tako zovu. Stadion je poznat kao Hram fudbala. Partizan na njemu igra od osnivanja, koje se dogodilo posle Drugog svetskog rata. Osnovan je kao deo Jugoslovenskog sportskog društva. Prošlu sezonu završili su na trećem mestu, i tako izborili kvalfikacije. Zbog zabrane UEFA na stadionu ćena meču sa AZ Alkmarom biti samo deca ispod 14 godina. - navodi se u tekstu Alkmara.

FK Partizan
FK Partizan foto: Starsport©

Kreće Partizan s takmičenjem u Ligi Evrope, s namerom da kao pre dve godine prezimi na evrosceni. Večeras (21.00) u Humsku stiže AZ Alkmar, kvota na keca je 2,75, a na 3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - AZ Alkmar.

Takođe, oni podsećaju i na prošli duel dva kluba koji se dogodio 2015/16 sezone kada je Partizan pobedio i u Holandiji (2:1) i na svom terenu (3:2) i dodaju delove iz istorije.

- Bili su 12 puta prvaci stare Jugoslavije Igrali su još 1955. prvi put u Evropi i to protiv Sportinga koga su pobedili sa 8:5, a kasnije su igrali u finalu Kupa šampiona 196. u kojem su poraženi od Real Madrida sa 2:1 - naveli su na sajtu AZ.

Podsetimo, meč je na programu večeras (četvrtak) od 21 čas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.