LEPE REČI BAJERNOVIH HRVATA O ZVEZDI: Kovač i Perišić uglas ishvalili srpskog šampiona uprkos velikoj pobedi od 3:0
Niko Kovač i Ivan Perišić, Foto: EPA/Daniel Kopatsch

HVALA, komšije

LEPE REČI BAJERNOVIH HRVATA O ZVEZDI: Kovač i Perišić uglas ishvalili srpskog šampiona uprkos velikoj pobedi od 3:0

Trener i napadač imali šta da kažu

Objavljeno:

Trener Bajerna iz Minhena Niko Kovač pričao je sa novinarima posle utakmice sa Crvenom zvezdom u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona u kojoj je njegov tim slavio rezultatom 3:0.

- Zadovoljan sam rezultatom. Ovo je tek početak, morali smo da dobijemo ovu utakmicu. Zvezda se pokazala kao tvrd orah, sa velikim motivom. Da li su me iznenadili? Nisu. Znao sam da će se dobro i organizovano braniti, oni to odlično rade. Čekaju priliku iz kontre. Mi smo odradili ono što smo hteli, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan.

Zvezda je zapretila u nekoliko navrata, na 1:0 nije bilo prijatno...

- Imali su jedno dve akcije koje su mogle da se završe loše po nas. Znate, nikome nije lako kada dođe ovde u Minhen. Zvezda se borila i igrala u okvirima svojih mogućnosti - istakao je Kovač.

Ivan Perišić dok je igrao za Inter
Ivan Perišić dok je igrao za Inter foto: AP/Antonio Calanni

Posle utakmice, oglasio se i novi fudbaler Bajerna Ivan Perišić, koji je bio jedan od najboljih na terenu.

- Ovaj klub uvek teži trofejima. Što više - to bolje. U svakoj sezoni Bajern želi da je najbolji - liga, kup, Liga šampiona. Ovo je tek početak sezone, ali mislim da smo na pravom putu. Kada dođeš u novi klub treba malo vremena da se adaptiraš. Uz ovakve saigrače to međutim ide lako.

Kako je bilo protiv Zvezde?

- Zvezdi bih prvo želeo da čestitam na drugom ulasku u Ligu šampiona u poslednje dve godine. To je velika stvar za nju. Što se tiče same utakmice Zvezda je vrlo dobro stajala na terenu, dobro se i organizovano branila. Mi smo dosta promašivali. Zbog toga smo se mučili sve do samog kraja, dok nismo dali taj drugi gol. Još jednom sve čestitke Zvezdi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.