Gospodo Englezi, sram vas bilo! Kome to smeta da Lester postane šampion Engleske!? (FOTO)

NIŠTA IM NIJE SVETO

Gospodo Englezi, sram vas bilo! Kome to smeta da Lester postane šampion Engleske!? (FOTO)

Baš sada kada su nadomak neviđenog podviga u istoriji fudbala, "kopa se po prljavom vešu"
Objavljeno: 22:42h
Fudbaleri Lestera su ove sezone pokazali svima da i dalje u najpopularnijoj igri na svetu već ljubav, strast i želja za uspehom.
F***ING YES!!! Ovako je jedan navijač Lestera odreagovao na krštenju! (FOTO) "Lisice" su na samo nekoliko kola od osvajanja Premijer lige, jer su posle pobede
Sanderlendom trijumfalni niz u koji niko verovali U Srbiji je ovo nemoguće: Šta su navijači Sautemptona pevali pristalicama Lestera posle poraza? (VIDEO)
Sada, pet kola pre kraja premijeršipa, britanski list "Gardijan" je izašao sa informacijom , "nelegalnim putem" stigao do najvišeg ranga engleskog fudbala. Šta je ustvari problem? Problem su ugovori koje je Lester sklapao sa kompanijama koji nisu dozvoljeni finansijskim fer-plejem.
Stock
Kompanija Trestelar je na ime sponzorskih i komercijalnih prava potipisala januaru 2014. godine sa aktuelnim liderom po kom mu je isplatila 13 miliona evra.
Potom je ta ista firma prodala sponzorstvo "King Paueru", sadašnjem vlasniku "lisica finansijskog fer-pleja.
Ukoliko se te optužbe dokažu kao istinite, "budućem šampionu" moglo bi da se desi
evrokupova finansijska kazna namenjenog prvaku Engleske. To su samo one "crne misli", ali bi prema nekim očekivanjima sankcija trebalo da bude dosta slabija.
Zar se sada, kada je Lester nadomak istorijskog uspeha koji nije mogao ni da se zamisli, izbacuje "prljav veš" i ruši sav uspeh koji je ovaj genijalan tim Pitamo se, da li se ovakve malverzacije događaju unutar velikana poput Mančester Liverpula ili Arsenala? I da li je pravedno napadati "lisice" I da li bi se o njima pisalo tako?
Nadamo se da će "klub za koji svi navijamo" bez obzira na medijske potrese nastaviti put ka peharu Premijer lige.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.