NOJER PRED ZVEZDU ISPROZIVAO LINGLONG SUPERLIGU: Obratite pažnju sa kim je uporedio Marka Marina!
Trening fudbalera Bajerna - Nojer drži Milera, Foto: EPA/Noushad Thekkayil

GOLMAN JASAN U ŽELJAMA

NOJER PRED ZVEZDU ISPROZIVAO LINGLONG SUPERLIGU: Obratite pažnju sa kim je uporedio Marka Marina!

Podsetimo, meč je na programu u sredu od 21 čas na Alijanc areni

Objavljeno:

Golman i najiskusniji fudbaler Bajerna iz Minhena Manuel Nojer obratio se novinarima pred utakmicu sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

- Mi znamo da je Zvezda igrala protiv Napolija i Liverpula, znamo da je igrala defanzivno u gostima, treba da igramo brzo da im napravimo problem, jer srpska liga nema toliku brzinu - rekao je Nojer na konferenciji.

Jedna od najvećih opasnosti Bajernu preti od bivšeg nemačkog reprezentativca Marka Marina koji je sada kapiten crveno-belih iz Beograda.

- Znam njegov evropski put, pratio sam njegovu karijeru, on je Mesi Beograda, čuo sam da ga tako zovu, radujem se što ćemo se videti, želim mu sve najbolje - istakao je Nojer.

Bajern prošle sezone u ovo vreme nije blistao, štaviše pravo je čudo kako je uspeo da se na kraju sezone domogne titule u Nemačkoj, ali je ceh u Ligi šampiona plaćen pre toga.

- Motivacija nakon rane eliminacije prošle sezone je velika. Oni igrači iz ovog tima koji nikada nisu osvojili Ligu šampiona hoće da ostvare taj san, a oni koji su to već uradili hoće da se ponovi. To je dobar spoj jer su svi "gladni" - rekao je Nojer i konstatovao da će njegov tim sigurno proći dalje i najavio napad bar na polufinale LŠ.

Podsetimo, meč je na programu u sredu od 21 čas na Alijanc areni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.