I TO BAŠ PRED UTAKMICU ZVEZDE SA BAJERNOM: Ljupko Petrović postao hit - smeje mu se ceo Balkan!
Ljupko Petrović, Foto: Damir Dervišagić

ISPALA GODINE

I TO BAŠ PRED UTAKMICU ZVEZDE SA BAJERNOM: Ljupko Petrović postao hit - smeje mu se ceo Balkan!

Da li je moguće da je baš pred ovaj istorijski meč njegovog nekadašnjeg kluba napravio ovakav gaf?

Objavljeno:

Neverovatna vest, iliti pričica, dolazi iz Bugarske, u kojoj radi Ljupko Petrović, legendarni trener Crvene zvezde - i to baš pred duel njegovog bivšeg kluba sa Bajernom iz Minhena, kojeg je pobedio u polufinalu KEŠ 1991. godine onim legendarnim autogolom Augentalera na Marakani.

72-godišnji stručnjak koji predvodi CSKA iz Sofije uradio je nešto zbog čega mu se sada smeje cela Bugarska, a posle objave vesti na našem portalu, verujemo da će isto biti i sa Srbijom.

Srpski trener, koji je za vikend bio suspendovan i nije mogao da vodi tim protiv Boteva iz Plovdiva, bio je na tribinima, i hteo je telefonom da podeli neke instrukcije sa svojim pomoćnikom. Ali na njegovu žalost, okrenuo je pogrešan broj i umesto asistenta na klupi dobio novinara. Naš kolega, naravno, nije želeo da propusti takav zicer.

Ljupko Petrović
Ljupko Petrović foto: Starsport©

Ljupku je zasmetalo to što je pomoćnik na teren poslao vezistu Tijaga Rodrigeza pa je od predstavnika "sedme sile" greškom zatražio objašnjenje za izmenu. Ovaj je odmah spustio slušalicu, ali naš trener je bio uporan pa ga je još jednom pozvao i tek onda shvatio da priča sa našim kolegom umesto sa svojim asistentom.

Legendarnog trenera Crvene zvezde i evropskog šampiona iz Barija očekuje i novčana kazna od 1.000 evra zbog kršenja propisa pošto mu je izričito zabranjeno da tokom suspenzije komunicira sa stručnim štabom. Jedina uteha: CSKA je dobio Botev sa 1:0, a Ljupko postao zvezda dana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.