ZVEZDA ĆE PONOVO BITI PRVAK: Dragiša Binić želi VAR u srpskom fudbalu što pre!
Dragiša Binić, Foto: Dado Đilas

oglasio se

ZVEZDA ĆE PONOVO BITI PRVAK: Dragiša Binić želi VAR u srpskom fudbalu što pre!

Oglasio se i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost Dragiša Binić

Objavljeno:

Vikend za nama doneo je osmo kolo Linglong Super lige Srbije i veliku grešku sudije Igora Stojiljkovića.

Podsetimo, pri rezultatu 1:0 za Inđiju protiv Crvene zvezde u Beogradu u 88. minutu, sudija Stojiljković je duel van kaznenog prostora okarakterisao kao penal za Zvezdu, koja je izjednačila, a potom iz još jednog jedanaesterca odnela sva tri boda.

Oglasio se i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost Dragiša Binić, koji je istakao da Zvezda ima najbolji tim u ligi i da joj ovakav scenario nije potreban.

foto: Starsport©

– U trenutku kada se tako nešto desi veća je šteta po oštećeni klub. Međutim, tako nešto ne treba ni Zvezdi. Neću da razmišljam u tom smeru da je arbitar namerno dosudio penal u korist Zvezde, koja ima najbolji tim u prvenstvu i verujem da će ponovo osvojiti titulu, rekao je Binić za .

Binić je naglasio da je za hitno uvođenje VAR tehnologije u srpski fudbal.

– Ne valja da se ovakve stvari dešavaju, ali ne znam da li je sudija bio u dobroj poziciji kada se desila sporna situacija. Mogao je da se konsultuje sa pomoćnim sudijom, ne znam da li je to učinio. Mislim da je pomoćni sudija to mogao da vidi i da ukaže na grešku. Treba taj VAR da se uvede kod nas, da konačno sklonimo tu famu oko nameštanja. Hitno nam treba taj uređaj da bismo znali ko je napravio grešku, dodao je član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.