NE VIĐAMO GA ČESTO OVAKVOG: Poplava emocija slomila Kristijana Ronalda zbog jednog snimka!
Kristijano Ronaldo, Foto: Profimedia

NIJE MU BILO LAKO

NE VIĐAMO GA ČESTO OVAKVOG: Poplava emocija slomila Kristijana Ronalda zbog jednog snimka!

Čak i njemu je dovoljna sitnica da pokaže i emotivnu stranu

Objavljeno:

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo važi za nekoga ko je na terenu prava zver.

Međutim, čak i njemu takvom je dovoljna sitnica da pokaže i emotivnu stranu. U intervjuu sa Pirsom Morganom, Portugalac se rasplakao kada mu je pokazan video u kome je davno njegov otac Žoze Deniz Aveiro pričao kako je ponosan na sina.

Razgovor sa Ronaldovim ocem je vođen pred Evropsko prvenstvo 2004. godine u Portugaliji. Otac portugalske zvezde je bio vojno lice i alkoholičar koji je preminuo u 52. godini od ciroze jetre i nije doživeo da vidi visine na koje se popeo Ronaldo niti svoje unuke.

- Ovo je neverovatno, prvi put vidim - rekao je Kristijano Ronaldo u suzama.

Takođe je pričao i o Ketrin Majorgi koja ga je optužila za silovanje. Ona je podnela tužbu protiv njega za slučaj koji se desio 2009. godine kada joj je plaćeno da ćuti, a ponovo se pojavila prošle godine sa istim zahtevom, ali je tužba odbačena. Takođe se šuška da Ronaldo nije želeo da plati ucenu, ali ga je na to naterao Real Madrid.

- To je užasan osećaj, užasna sramota da vas optužuju za nešto tako. Sedim sa devojkom, gledamo TV, čujemo decu kako silaze niz stepenice i menjamo kanal da ne bi čula - dodao je portugalski fudbaler.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.