ČUDNI DOGAĐAJI U NOVOM SADU: Predsednik Voše zakazao konferenciju zbog Lalatovićevog ponašanja, pa se nije pojavio!
Nenad Lalatović, Foto: Youtube / Printscreen

šta se događa?

ČUDNI DOGAĐAJI U NOVOM SADU: Predsednik Voše zakazao konferenciju zbog Lalatovićevog ponašanja, pa se nije pojavio!

Iz kluba kažu da je Nikola Lazetić sve rekao

Objavljeno:

Predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina Vojislav Gajić nije se pojavio na današnjoj vanrednoj konferenciji koju je zakazao za podne, a u vezi sa incidentom na utakmici novosadskog kluba i Radničkog.

Novinari su nakon 20-tak minuta uz izvinjenje kluba obavešteni da vanredne konferencije ipak neće biti, jer je predsednik kluba sprečen da se pojavi.

Predsednik kluba je preko portparola samo preneo da je stav kluba o incidentu trenera Nenada Lalatovića već dao sportski direktor Nikola Lazetić.

Podsetimo, na utakmici Voše i Radničkog u petak, prilikom odlaska na pauzu, došlo je do verbalnog sukoba između Nenada Lalatovića i trenera Radničkog Milorada Kosanovića, nakon čega je trener Vojvodine ušao i u raspravu sa sudijom Simovićem, koji mu je pokazao žuti karton. Pri povratku na teren, nekoliko navijača Radničkog počelo je da vređa šefa stručnog štaba Novosađana, na šta je Lalatović odreagovao, a Simović mu je pokazao još jedan žuti karton, pa je trener Vojvodine bio primoran da napusti klupu svog tima.

BONUS VIDEO:

(021)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.