Sve što bi trebalo da znate o Skupštini Partizana: Ko će koga podržati i uz koga su navijači?

sve je spremno za izbore

Sve što bi trebalo da znate o Skupštini Partizana: Ko će koga podržati i uz koga su navijači?

U utorak od 17 časova u Sportskom centru Teleoptik će se održati Skupština Partizana na kojoj će biti poznat novi predsednik crno-belih...ili neće?
Objavljeno: 14:14h

Za svakog navijača Partizana, utorak 12. april je bitan dan. Zbog čega? Zato što će se tada od 17 časova u Sportskom centru Teleoptik održati Skupština Partizana na kojoj će biti poznat novi predsednik crno-belih...ili neće? Naime, kako bi odneo trijumf predsednički kandidat moraće da ima minimum 33 glasova (65 delegata čini Skupštinu Partizana, odluke se donose prostom većinom), a prema nekim najavama postoji mogućnost da nijedna strana nema većinu. No, da krenemo redom sa dešavanjima, kako bi vas propisno upoznali sa situacijom pred Skupštinu. I Partizanovi veterani uz Ćurkovića: Nećemo dozvoliti nekome sa ulice da sruši naš klub!

Sve je počelo krajem 2015. godine. Nakon loših rezultata, predsednik crno-belih, Zoran Popović podneo je ostavku i formirana je radna grupa na čelu sa nekadašnjim predsednikom Partizana, Ivanom Ćurkovićem. Pored njega, nju čine Ivica Iliev, Miloš Vazura i Milan Obućina (Vojislav Nedić u međuvremenu podneo ostavku). Trebalo bi reći i da se konstatno pominje da iza ove struje stoji siva eminencija Partizana, Žarko Zečević. Partizanov odgovor osovini straha i prinude: NO PASSARAN!
Činilo se da je sve dogovoreno i da će Ivan Ćurković sigurno ponovo postati predsednik kluba iz Humske, ali je nedavno stvorena opozicija od strane Novaka Nedića (KUM MILOŠA VAZURE) koji za ideju ima da novi predsednik "parnog valjka" bude Nenad Bjeković i od tog trenutka nastaje haos. Grobari preuzeli odgovornost za napad jajima: Zbog Vazure i Vučelića se podsmevaju Partizanu! (FOTO)
Dakle: - Sa jedne strane danas imamo navodnu "Zečevićevu struju" (Vazura, Vučelić, Vuletić i Ćurković) - A sa druge Nedićevu, kojoj su podršku dali Dragan Đurić i Nenad Bjeković i na čijoj su strani navijači sa Južne tribine Sprema se krvavi utorak: Vučelić okrivio Nedića da stoji iza gađanja jajima! (VIDEO) Od momenta kada je "formirana" opozicija, oko Humske se stvorilo ogromno "blato". Konstatna prepucavanja dve zaraćene struje, kulminirala su u nedelju na utakmici između Partizana i Mladosti iz Lučana kada je sadašnje rukovodstvo crno-belih gađano jajima od strane Grobara, navodno po instrukcijama Novaka Nedića, da bi nakon toga bilo izdato saopštenje u kome se osuđuje ovaj vandalski čin.
Sve u svemu da pitate većinu pravih navijača Partizana koga bi želeli za predsednika, verovatno ne bi spomenuli nijedno ime od navedenih u tekstu, ali sa time će morati da se pomire. Skandal u Humskoj: Grobari gađali jajima Vazuru i Vučelića! (FOTO)
Saša Pavlić Koky
Mnogo toga biće poznato u utorak nešto posle 17 časova, a naravno sva dešavanja u vezi sa Skupštinom Partizana možete pratiti uz naš portal. (M.Raković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.