OVOGA MI KRSTA, GOTOV SI! Lalatović pretio navijaču klanjem! Haos u Nišu! Pokačio se i sa Kosanovićem!
Nenad Lalatović preti navijaču klanjem, Foto: Printscreen/Arena Sport

Skandal

OVOGA MI KRSTA, GOTOV SI! Lalatović pretio navijaču klanjem! Haos u Nišu! Pokačio se i sa Kosanovićem!

Incidenti na "Čairu" posle isključenja Nenada Lalatovića

Objavljeno: 19:58h

Nemile i ružne scene na "Čairu", a ponovo je u epicentru Nenad Lalatović.

Trener Vojvodine se vratio u Niš, gde je do pre nekoliko meseci radio kao trener Radničkog, i za te dve sezone provedene u tom klubu uspeo da se pomiri s navijačima i zadobije njihovu ljubav rezultatima, ali očigledno mir nije dugo trajao.

Temperamentni mladi stručnjak je ponovo izgubio kontrolu nad sobom i dozvolio da ga emocije obuzmu pa je izazvao pravi haos na početku drugog poluvremena.

U stvari, sve je počelo krajem prvog dela utakmice kada je potpuno neočekivano upao u oštru verbalnu raspravu sa Miloradom Kosanovićem, trenerom Radničkog (a znamo kako ga je Kosanović smirivao u Kruševcu kada je prošle sezone izazvao incidente na konferenciji).

Zbog toga mu je sudija Novak Simović pokazao žuti karton.

Osetio je neko od gledalaca da je Lalatović nervozan i na ivici i to je verovatno pokušao da iskoristi na početku drugog poluvremena kada mu je dobacio nešto sa tribine, a to strateg Vojvodine nije mogao da prećuti.

Ušao je u verbalnu raspravu sa navijačem zbog čega je dotrčao ponovo glavni sudija i pokazao mu drugi žuti karton i samim time ga isključio sa meča što je još više razgnevilo Lalatovića.

Tako je u jednom momentu počeo da se obraća navijaču sa tribine i koliko se uspeva pročitati sa usana kleo se "Ovoga mi krsta, gotov si", a uz to je gestikulirao prelaskom palcem preko vrata što je jasna asocijacija na klanje.

Podsećamo da je Lalatović pre nekoliko godina, takođe imao incident u Nišu, ali tokom konferencije posle meča kada je ušao u verbalni sukob sa članovima uprave, zbog čega su navijači Radničkog negodovali kada je bio postavljen za trenera pre dve godine.

U svakom slučaju i nedopustivo i sramno ponašanje za jednog trenera koji bi trebalo da bude pre svega uzor igračima, bez obzira na uvrede koje trpi. Isto tako je ovo još jedna ružna epizoda u srpskom fudbalu koji ionako nije na dobrom glasu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.