ANĆELOTI OSUO PALJBU PO NAPOLITANCIMA: Niste sposobni ni svlačionice da renovirate! Sram vas bilo!
Stadion Napolija, Foto: Youtube / Printscreen

katastrofa

ANĆELOTI OSUO PALJBU PO NAPOLITANCIMA: Niste sposobni ni svlačionice da renovirate! Sram vas bilo!

Napoli je prve dve prvenstvene utakmice, baš zbog renoviranja svog stadiona, igrao kao gost protiv Fiorentine i Juventusa

Objavljeno:

Trener Napolija Karlo Anćeloti žestoko je kritikovao lokalne vlasti zbog toga što radovi na renoviranju stadiona „San Paolo“ još uvek nisu završeni.

Napoli je prve dve prvenstvene utakmice, baš zbog renoviranja svog stadiona, igrao kao gost protiv Fiorentine i Juventusa. Radovi je odavno trebalo da budu završeni, ali se Anćeloti neprijatno iznenadio kada je obišao stadion.

– Ostao sam bez teksta kada sam video u kakvom stanju se nalaze svlačionice. Obećano nam je da će radovi biti završeni, zato sam i prihvatio da prve dve utakmice igramo u gostima. Za dva meseca možete da napravite kuću, a oni nisu bili sposobni da renoviraju svlačionice. Gde ćemo da se presvlačimo protiv Sampdorije i Liverpula, upisao se iskusni stručnjak.

Karlo Anćeloti
Karlo Anćeloti foto: EPA

I tu se završavama svaka sličnost sa sličnim situacijama u Srbiji i okolnim zemljama, pošto je Anćeloti direktno prozvao krivce.

– Ogorčen sam zbog nesposobnosti i neprofesionalnosti onih kojih bi trebalo da brinu o ovim radovima. Kako regija, opština i odbornici mogu da ne poštuju obaveze koje su preuzeli prema nama. Ovo je nedostatak brige prema mom timu, prema klubu i prema gradu, rekao je Anćeloti, a preneo zvaničan sajt Napolija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.