VELIKI PREOKRET U SLUČAJU NEJMAROVOG SILOVANJA: Ne samo da je oslobođen, već je sad starleta u opasnosti od kazne!
Nažila Trinidad, Foto: Printscreen/Twitter

NAŽILA GA JE UGASILA...

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU NEJMAROVOG SILOVANJA: Ne samo da je oslobođen, već je sad starleta u opasnosti od kazne!

Podsetimo, brazilski portal UOL objavio je dokument sa svedočenjem devojke koja tvrdi da ju je fudbaler silovao

Objavljeno:

"Odlučili smo da zatvorimo slučaj jer nije bilo dovoljno dokaza o spomenutom silovanju", objavila je brazilska policija zaključak o "slučaju Nejmar-Trinidad". Ili su barem svi mislili da je zaključak, ali policija je utvrdila kako će optužiti brazilsku starletu za pokušaj iznude novca od brazilskog fudbalera.

Tako se sve 'okrenulo' u samo jednom danu i to nabolje za brazilskog asa. Prema poslednjim objavama brazilska starleta sad bi se mogla naći na optuženičkoj klupi jer su verovatno pronađeni dokazi kako su ona i njen bivši partner Estivens Alves na taj način pokušali da iznude novac igrača PSŽ-a.

- Nakon razmatranja materijala kriminalističkog istraživanja, vlast se odlučila i za podizanje optužnice protiv N. za klevetu i iznudu - objavili su u brazilskoj policiji.

Podsetimo, brazilski portal UOL objavio je dokument sa svedočenjem devojke koja tvrdi da ju je fudbaler silovao.

Nejmar
Nejmar foto: EPA/Ian Langsdon

Prema njenim tvrdnjama, incident se dogodio ove godine u Parizu. Nejmar je devojku upoznao preko Instagrama. Nakon razgovora fudbaler PSŽ-a dogovorio je preko prijatelja nadimka Galo da će joj platiti kartu za let iz Brazila i smeštaj da dođe u Francusku i upozna ga.

- Zbog iznude pritisnut sam da izložim svoj život i svoju porodicu. Jako sam uzrujan, ali odsad ću iznijeti i govoriti o svemu što mi se dogodilo s tom djevojkom - poručio je potreseni brazilski nogometaš Neymar (27) na Instagramu.

Navodno je spomenutog 15. svibnja odsjela u hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, gdje je oko 20 sati Neymar došao - pijan.

- Da, bila je to intimna stvar, ali moram se otvoriti da bih dokazao da se ništa neobično nije dogodilo. Dogodio se odnos između muškarca i žene unutar četiri zida, kao i sa svakim parom. Ni sledeći dan ništa se nije promenilo. Nastavili smo da razmenjujemo poruke. Tražila mi je i suvenir za svoje dete.

Nejmar
Nejmar foto: AP/Thibault Camus

- Kada sam ga pitala je li poneo zaštitu, rekao mi je da nije. Zato sam mu rekla da se ništa neće dogoditi, ali on nije slušao, okrenuo se i nastavio s činom. Rekla sam: 'Stani, stani, ne! Stani'. Ali on nije puno govorio, samo je nastavio. Samo želim pravdu. Pod traumama sam. Želim da plati za ono što je uradio. Bio je agresivan - rekla je Najila.

Naravno, Nejmarova strana objavljeni video interpretira potpuno drugačije. Na snimku se vidi kako par, dok u pozadini svira hit 'Every breath you take' od grupe Police najpre prijateljski razgovara, a onda se situacija zahuktala. Najpre su se posvađali, a onda je usledio fizički sukob.

Nažila je ošamarila Nejmara, a on je vikao da ga ne udara i pokušavao je da je odgurne nogama. Leteli su i predmeti, a Nažila je urlala na brazilsku zvezdu i vikala: 'Udariću te. Znaš zašto? Juče si me udario i ostavio ovde samu'. Kraj scene je izrezan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.