OVO NIJE SAPUNICA, OVO JE TELENOVELA: Novi preokret u slučaju Strahinje Pavlovića!
Strahinja Pavlović, Foto: Starsport©

DA LI JE MOGUĆE?

OVO NIJE SAPUNICA, OVO JE TELENOVELA: Novi preokret u slučaju Strahinje Pavlovića!

Kežman je u dobrim odnosima sa upravom kluba, hoće li to biti ključ?

Objavljeno:

Saga oko transfera Strahinje Pavlovića u Lacio i dalje nije gotova. Da, dobro ste pročitali. Tako bar prenose italijanski mediji.

Pavlović je nekoliko puta bio u Rimu, većina detalja u transferu je bila dogovorena, ali ugovor nije potpisan. Miloš Vazura je potom poručio da je transfer propao jer je Partizan promenio uslove, italijanski mediji su pre toga objavili da je Pavlović imao probleme da prođe medicinske preglede i da lekari nisu hteli da daju potpis za realizaciju transfera. Problem je nastao oko EKG.

Strahinja Pavlović
Strahinja Pavlović foto: Starsport©

Međutim, Lacio i dalje želi mladog štopera, priča će opet biti aktuelna u januarskom prelaznom roku. Korijere delo Sport piše da su Bjankoćelesti zamrznuli finansijska sredstva za Pavlovićev transfer do januara i da će pregovori opet biti otvoreni na zimu. Ne zna se samo da li će i ponuda biti ista kao letos kada je iznosila 5.500.000 evra. Korijere piše da je Mateja Kežman jedan od glavnih razloga zbog kojih ova priča oko Pavlovića i Lacija ima budućnost.

Kežman je u dobrim odnosima sa upravom rimskog kluba, trenutno pregovara o novom ugovoru i povišici za Sergeja Milinkovića Savića, a kao posrednik uz Zvonimira Vukića je vodio pregovore o Pavlovićem dolasku u Formelo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.