ROĐEN SAM U BEOGRADU, NEMAM VEZE SA ALBANIJOM: Napadač Luksemburga je poreklom s Kosova, a Srbiju jedino priznaje!
Daniel Sinani, napadač Luksemburga, Foto: Youtube / Printscreen

jasan

ROĐEN SAM U BEOGRADU, NEMAM VEZE SA ALBANIJOM: Napadač Luksemburga je poreklom s Kosova, a Srbiju jedino priznaje!

- Odrastao sam u Srbiji i Luksemburgu i ne znam albanski. Imao sam 5 godina kada smo se preselili u Luksemburg sa porodicom, tako da sam 16 godina ovde i naravno da sam usko povezan sa ovom državom. Zato i igram za Luksemburg - objasnio je napadač

Objavljeno:

Jedan od igrača Luksemburga koji će istrčati na teren protiv Srbije je napadač Daniel Sinani.

Deluje da je reč o Albancu, poreklom sa tzv. Kosova, koji je motivisan da se suprotstavi Srbiji, međutim, reč je o dvadesetjednogodišnjaku rođenom u Beogradu, koji se sa porodicom preselio u Luksemburg.

Tako portal sportekspres.com, donosi priču o mladom fudbaleru koji je nastupao za FK Luksemburg, da bi kasnije prešao u Dudelanž i ove sezone obezbedio učešće u grupnoj fazi Lige Evrope.

Sinani na meču Lige Evrope
Sinani na meču Lige Evrope foto: AP

- Moji roditelji su rođeni i odrasli u kosovskom Dragašu, ali ja sam rođen u Beogradu, kao i moj brat David. Normalno je da me u Albaniji niko ne poznaje, jer nisam Albanac. Znam da misle da jesam, ali ja sa Albanijom nemam ništa. Odrastao sam u Srbiji i Luksemburgu i ne znam albanski. Imao sam 5 godina kada smo se preselili u Luksemburg sa porodicom, tako da sam 16 godina ovde i naravno da sam usko povezan sa ovom državom. Zato i igram za Luksemburg - objasnio je napadač.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.