TUMBAKOVIĆ POTPUNO MENJA TIM ZA LUKSEMBURG: To je velika predrasuda, ne želim alibi priče!
Ljubiša Tumbaković, Foto: Starsport©

pred meč kvalifikacija za ep

TUMBAKOVIĆ POTPUNO MENJA TIM ZA LUKSEMBURG: To je velika predrasuda, ne želim alibi priče!

- Postoje predrasude o Luksemburgu, to je zbog perioda kada su protiv njih bili „sigurni bodovi". Očekujem ozbiljnu borbu - rekao je selektor Orlova

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izjavio je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Luksemburga i najavio mnogo izmena u timu o odnosu na Portugaliju.

-Istina je da smo više pričali o Portugaliji, ali smo vrlo profesionalno prustupili i ovom meču. Zoran Filipović i Momčilo Vukotić su skautirali oba rivala. Postoje predrasude o Luksemburgu, to je zbog perioda kada su protiv njih bili „sigurni bodovi". Očekujem ozbiljnu borbu - rekao je Tumbaković na konferenciji za medije.

Kako je naveo Luksemburg ima tim koji zavređuje pažnju.

- Ne pravim alibi nikakav, oni idu mic po mic napred. Ispred su nas na tabeli, imaju gol razliku bolju. Tesko primaju golove, teško ih i daju doduše. Želimo da ostvarimo dobar rezultat, ali moramo dobro da se napnemo za to.

On je najavio dosta novih igrača u timu, osim izvesnog izostanka povređenog Dušana Tadića.

- Najbolji plejmejker Evrope, sjajan igrač, ali doktori kažu da mu treba odmor od tri-četiri dana i ja im verujem.To je jedan momenat, ali je i rezultat sa Portugalijom izdefinisao naš put za dalje. Biće još promena u timu, daću nekim drugim momcima šansu, želim sem na treningu da ih vidim na terenu - poručio je Tumbaković.

Utakmica između Luksemburga i Srbije igra se sutra od 20.45 sati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.