ACA LUKAS OTKRIO KAKO JE ARKAN NAMEŠTAO UTAKMICE: Samo je došao, rekao jednu stvar i dobili smo penal u 90. minutu!
Arkan i Aca Lukas, Foto: Dragan Kadić, Printscreen

NIKAD ISPRIČANA PRIČA

ACA LUKAS OTKRIO KAKO JE ARKAN NAMEŠTAO UTAKMICE: Samo je došao, rekao jednu stvar i dobili smo penal u 90. minutu!

Neverovatni detalji iz ludih devedesetih godina

Objavljeno:

Poznato je da Aca Lukas voli fudbal, kao i da je već učestvovao u radu mnogih srpskih niželigaša, ali i superligaša Dinama iz Vranja.

Međutim, malo je poznato da je tokom ludih devedesetih godina pokušavao da pomogne jednom manjem timu iz Srbije, kada je prisustvovao jednoj od najčudnijih anegdota koje su mu se dogodile.

"Bio je jedan fudbalski klub za koji smo se zauzeli drug i ja. I taj naš klub trebalo da igra sa jednim drugim klubom. Bio je to neki niži rang takmičenja. Mi smo morali da dobijemo tu utakmicu kako bismo prešli u viši rang. I Željko Ražnatović se zainteresovao za taj naš klub, jer je i specifična publika dolazila na utakmice. I mi sad treba da pobedimo taj klub koji je došao da igra sa nama, a oni su objektivno bolji. Ali nama treba pobeda... I mi stojimo ispred svlačionica, sudije već došle, oblače se... Kad stižu četiri džipa i izlazi Željko sa ekipom. - Gde je sudija - pita Željko Mi mu pokažemo vrata. Željko ulazi, sudija ga gleda i ne govori ništa, a on mu kaže: - Dobar dan, ja sam Željko Ražnatović, navijač ovog kluba. - Drago mi je, i ja sam, odgovori mu sudija. I svirao je sudija penal u 90 i nekom minutu", ispričao je jednom prilikom Lukas.

Kako biste vi reagovali na sudijinom mestu?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.