ČISTOG OBRAZA SMO NAPUSTILI TEREN: Slažete li se sa rečima Nemanje Matića posle debakla protiv Portugala?
Nemanja Matić, Foto: Starsport©

HM?!

ČISTOG OBRAZA SMO NAPUSTILI TEREN: Slažete li se sa rečima Nemanje Matića posle debakla protiv Portugala?

Iskusnom asu Mančester junajteda ovo je bio prvi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Objavljeno: 10:46h
Uroš Marjanović

Srbija je poražena od Portugala sa 2:4 nasred Marakane, a iskusni vezista Mančester junajteda Nemanja Matić koji se trudio da na sve moguće načine zaistavi kreativne igrače selekcije Fernanda Santoša, sumirao je svoje utiske posle tog meča.

- Čestitao bih momcima na borbenosti, svi smo dali maksimum, čistog obraza smo napustili teren. Portugal je slavio zasluženo, iskoristili su svoj individualni kvalitet, iskustvo, brzinu, postigli četiri gola. Demonstrirali su zbog čega su osvojili Evropsko prvenstvo, naša sansa kroz ove kvalifikacije je svedena na minimum. Nisam razočaran jer smo dali maksimum u ovom trenutku protiv snažne ekipe. Portugalci su iskoristili individualni kvalitet, Guedeš je kod drugog gola sam sebi stvorio sansu. Vidi se sve, nije slučajno to što su prvaci Evrope. Možda bismo da nije bilo četvrtog gola, posle naseg trećeg, stigli do izjednačenja. Moraćemo ubuduće dosta pametnije da igramo, puno toga može da se nauči iz ove utakmice - poručio je Matić.

Iskusnom asu Mančester junajteda ovo je bio prvi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kao i prvi start u sezoni, ali je zadovoljan na koji se način nosio sa protivnicima.

- Dao sam maksimum u ovom trenutku, kao i ostali. Mislim da sam odigrao korektno - zaključio je Matić.

Srpske odbojkašice u pohodu na treće evropsko zlato, Turkinje su već savladale u grupnoj fazi, sad se velike favoritkinje sa kvotom 1,25 na keca. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Španija – Srbija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.