HOĆE LI BITI NAVIJAČA PROTIV AZ ALKMARA? Dan D u Humskoj - Partizan ima jedan argument za spas!
Stadion Partizana, Foto: Filip Plavčić

PITANJE KOJE MUČI GROBARE

HOĆE LI BITI NAVIJAČA PROTIV AZ ALKMARA? Dan D u Humskoj - Partizan ima jedan argument za spas!

Crno-beli će pokušati da ospore prvostepenu odluku, a sve će se odigrati u Nionu

Objavljeno:

Cela crno-bela javnost u Srbiji željno iščekuje hoće li stadion Partizana u prvoj utakmici grupne faze Lige Evrope protiv AZ Alkmara biti prazan ili pun.

Iako je Disciplinska komisija UEFA izričito objavila da će bivši JNA biti zatvoren za posetioce na naredna dva meča (Molde i prvi u grupnoj fazi), uprava kluba iz Humske nada se da će u Nionu na saslušanju uspeti da ospori prvostepenu odluku.

Sada je poznato i kada će se to dogoditi, jer je saslušanje zakazano za ponedeljak, kada će pravni tim crno-belih krenuti put Niona.

Mičel Donald
Mičel Donald foto: Starsport©

Podsetimo, uz ogroman raniji "dosije" zbog ispada navijača koji Partizan ima posle čak 11 učešća u Evropi u ovom veku, nezavisnom FARE posmatraču nije se dopalo što je video omaleni keltski krst u rukama jednog poklonika kluba, dok se takođe zameraju i uzvici Mičelu Donaldu "pi**o ciganska", koji su protumačeni kao rasizam.

Upravo u ovom poslednjem verovatno čuči Partizanova šansa da ospori prvostepenu odluku, ali veliko je pitanje hoće li to zbog uslovnih kazni od ranije uopšte biti omogućeno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.