ŠOK NA MARAKANI: Veliki preokret u slučaju El Fardu Bena?
El Fardu Ben, Foto: Starsport©

videćemo da li je istina

ŠOK NA MARAKANI: Veliki preokret u slučaju El Fardu Bena?

U interesu crveno-belih je da Ben napusti Zvezdu

Objavljeno:

El Fardu Ben, krilni napadač Crvene zvezde, nalazi se pred ostankom na Marakani, bar do decembra, saznaje portal "Crvenazvezdainfo".

Naime, još uvek nije u potpunosti jasan razlog obustave transfera, ali je u ovom momentu najverovatnije da će napadač sa Komora i drugu sezonu nositi crveno-beli dres ju Ligi šampiona.

Ponuda Crvenoj zvezdi iznosila nešto malo više od 2 miliona evra, ali razlog odustajanja od transfera još uvek nije poznat. Ili se Ben nije dogovorio sa Saudijcima, ili je došlo do nesporazuma između dva kluba. Bilo kako bilo, Vladan Milojević je na pragu da dobije još jedno neplanirano pojačanje pred nastavak bitaka na tri fronta, iako je i sam trener istakao da je Ben "bivši igrač Crvene zvezde".

Ostaje na Marakani?
Ostaje na Marakani?foto: Starsport©

Svakako njegov ostanak ne bi lično njemu doneo mnogo jer je Zvezda popunjena na tim pozicijama i ceo sistem igre koji sledi u formaciji i taktici Vladana Milojevića kao takav neće biti dobar za Bena.

Stigla su brza krila, sa poptpuno drugačijim mogućnostima. Svakako, ako Ben ostane neće biti loše za utakmice u prvenstvu. No videćemo kako će se stvari odvijati. U interesu crveno-belih je da Ben napusti Marakanu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.