Vidić ispričao za šta se već godinama sprema i zašto je odlučio da završi karijeru!

Ima samo jednu preokupaciju

Vidić ispričao za šta se već godinama sprema i zašto je odlučio da završi karijeru!

Bivši kapiten Zvezde i Junajteda je izjavio ima želju da što pre postane trener
Objavljeno: 12:30h

Bivši srpski fudbaler Nemanja Vidić rekao je da ima želju da što pre postane trener, prenosi sajt Mančester junajteda. - Nadam se da mi leđa neće praviti problem kada sedim na klupi - rekao je Vidić uz smeh i dodao: - Imam ambiciju da budem trener i spremam se godinama za to. Želja mi je da uskoro posetim vrhunske klubove i trenere i što više naučim od njih, a potom i pronađem klub i krenem novu karijeru - rekao je bivši kapiten "crvenih đavola".

Fonet
On je pre tri meseca okončao igračku karijeru zbog povrede leđa. - Odluku nisam doneo iznenada, već sam neko vreme razmišljao zbog velikog broja povreda da se povučem. Zbog toga sam i napustio Mančester junajted, jer sam osetio da nisam više na potrebnom nivou, na koji sam navikao. Odluka je bila teška, s obzirom na to da sam ceo život u fudbalu i da imam samo 34 godine, ali leđa više nisu mogla da podnesu napor - kazao je on.
Vidić je osam godina proveo u Mančesteru, s kojim je osvojio pet titula Premijer lige, pet Komjuniti šilda, tri Liga kupa, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo. On je pored Junajteda nastupao još za Crvenu zvezdu, Spartak iz Subotice, Spartak iz Moskve i Inter. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.