NEJMAROV PAKLENI DOČEK ZA IKARDIJA: Ovakvu dobrodošlicu u Pariz Argentinac nije očekivao ni u najluđim snovima!
Nejmar, Foto: EPA/Ian Langsdon

SUROVO

NEJMAROV PAKLENI DOČEK ZA IKARDIJA: Ovakvu dobrodošlicu u Pariz Argentinac nije očekivao ni u najluđim snovima!

Argentinac, koji je postao omraženiji u plavo-crnom delu Milana od gradskih rivala koji nose crveno-crne dresove, otišao je na pozajmicu u PSŽ

Objavljeno:

Latino sapunica oko statusa Maura Ikardija u Interu dobila je konačan kraj.

Argentinac, koji je postao omraženiji u plavo-crnom delu Milana od gradskih rivala koji nose crveno-crne dresove, otišao je na pozajmicu u Pari Sen Žermen. Tamo su ga dočekali Nejmar i društvo, a brazilski superstar je priredio pakleni doček Ikardiju.

Ubrzo po ozvaničenju saradnje, na društvenim mrežama se pojavila fotografija Nejmara sa Maksijem Lopezom, bivšim mužem sadašnje Ikardijeve supruge Vande Nare. Čini se da je reč o namernoj provokaciji.

- Oni su objavili fotografiju istog dana kada se Mauro potpisao za PSŽ, ali to je stara fotografija. Želim da mislim da je to bila samo slučajnost, jer se svi igrači međusobno poznaju - rekla je Vanda Nara.

Sliku je na Instagram postavio Lopez, koji je nekada bio dobar prijatelj sa Ikardijem, sve do trenutka dok mu nije preuzeo ženu. Od kada se Nara preudala za Ikardija, oni su pod stalnim Lopezovim napadima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.