PRVO MARKEC, A SADA I ON? Partizan želi još jednog bivšeg reprezentativca Srbije - i to na ključnoj poziciji!
Slobodan Rajković u dresu Srbije, Foto: Dado Đilas

SAMO BI NOVAC MOGAO DA BUDE PROBLEM

PRVO MARKEC, A SADA I ON? Partizan želi još jednog bivšeg reprezentativca Srbije - i to na ključnoj poziciji!

Svojevremeno je bio jedan od najtalentovanijih fudbalera Evrope

Objavljeno:

Partizan je po završetku prelaznog roka prešao na dovođenje slobodnih fudbalera, koji i dalje mogu da se potpišu, a u utorak je stiglo najveće pojačanje u vidu Lazara Markovića, bivšeg fudbalera Liverpula, koji se doduše tamo i nije baš naigrao. Kako sada stvari stoje, crno-beli bi mogli da nastave sa sjajnim izborom momaka koji nisu vezani ni za jedan klub.

Posle popularnog Markeca, bivši fudbaler reprezentacije Srbije Slobodan Rajković bi takođe mogao da pojača tim iz Humske.

Slobodan Rajković
Slobodan Rajković foto: Dado Đilas

Igrač koji je svojevremeno suspendovan na godinu dana zbog incidenata na Olimpijskim igrama mogao bi već u četvrtak da potpiše ugovor sa Partizanom.

Crno-belima treba štoper, pošto Savo Milošević može da računa samo na veterana Bojana Ostojića, ovog leta pridošlog Igora Vujačića i neiskusnog Strahinju Pavlovića. Rajković bi svakako bio dobro rešenje, ali veliko je pitanje koliko novca su crno-beli spremni da mu ponude, jer njegova plata sigurno nije mala.

On je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih fudbalera Evrope kada je prešao u Čelsi, kasnije je bio član i PSV-a, Tventea, Vitesea, Hamburga, Darmštata i Palerma.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.