HIT PRIČA LUKE JOVIĆA O PENALIMA ZVEZDE U KOPENHAGENU: Utakmicu je gledao sa sestrom čoveka kog slave sve Delije!
Luka Jović, Foto: Starsport©

VRHUNSKI

HIT PRIČA LUKE JOVIĆA O PENALIMA ZVEZDE U KOPENHAGENU: Utakmicu je gledao sa sestrom čoveka kog slave sve Delije!

- Naravno da sam gledao. Bio sam kod kuće, a pošto je Šapa (Ivan Šaponjić) imao trening, njegova devojka je bila kod mene - istakao je

Objavljeno:

U razgovoru sa Lukom Jovićem neizostavna je bila priča o Crvenoj zvezdi i velikom uspehu kluba sa Marakane.

Jović je poznat kao veliki zvezdaš, tako da je očekivano sa mnogo pažnje pratio utakmice srpskog šampiona u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Bivši napadač crveno-belih, a sada fudbaler Real Madrida imao je sjajnu anegdotu o gledanju meča Zvezde i Kopenhagena, kada su izabranici Vladana Milojevića nakon lude penal serije uspeli da izbace danskog šampiona.

- Naravno da sam gledao. Bio sam kod kuće, a pošto je Šapa (Ivan Šaponjić) imao trening, njegova devojka je bila kod mene, a ona je sestra od Raše Pankova. Ja sam navijao da Raša šutne penal, a ona je govorila ’nemoj, ćuti, molim te’, kad ono peti penal, a Raša prilazi da šutira. Ona je pala iz kreveta, mislio sam da u nesvesti, ali sva sreća sve se dobro završilo, a Raša je postao junak. Krivo mi je što Real nije sa Zvezdom u grupi, ali došao je Galatasaraj gde ću igrati protiv Falkaa - rekao je Luka Jović.

BONUS VIDEO:

(Blažo Komnenić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.