NISMO NI SVESNI ŠTA SMO URADILI! Borjan o Ligi šampiona i porodici, a imao je poruku i za Delije!
Milan Borjan, Foto: Starsport©

heroj

NISMO NI SVESNI ŠTA SMO URADILI! Borjan o Ligi šampiona i porodici, a imao je poruku i za Delije!

Crveno-beli bi i ovog leta mogli da naprave neko iznenađenje u LŠ, pogotovo zbog iskustva iz prošle sezone

Objavljeno:

Golman Crvene zvezde, Milan Borjan, svojim odbranama ovog leta uveo je crveno-bele ponovo u Ligu šampiona, a za klupski sajt je izjavio da igrači ni sami još nisu svesni kakav su uspeh napravili.

– Tri godine zaredom smo u grupnoj fazi evropskih takmičenja, mislim da ni sami nismo svesni šta smo uradili. Doneli smo ogromnu radost zvezdašima i celoj Srbiji. Ponosan sam na celu ekipu i na navijače koji su bili naš 12. igrač i mnogo nam pomogli na terenu. Dugo su čekali ljubitelji fudbala u Srbiji da neki naš klub gledaju u najelitnijem evropskom takmičenju. Izuzetno sam srećan što smo mi prva srpska ekipa koja se drugi put zaredom takmiči u ovakvom formatu Lige šampiona. Vreme je da se srpski fudbal vrati na stare staze uspeha, rekao je Borjan.

Posebno je zahvalan porodici za koju kaže da je njegova najveća podrška.

– Delije nam daju dodatnu snagu na terenu. Mnogo puta do sada smo svi istakli koliku snagu nam daju naši navijači na terenu. Fenomenalnu sliku šaljemo u svet posle evropskih utakmica, ispunjene tribine i pesma koja ne prestaje. U podršci ne zaostaju ni domaće utakmice, kao ni gostovanja, tu su naši navijači uvek da nas podrže. Porodica mi je najveća snaga. Supruga i sin me prate na većini utakmica i to mi neverovatno znači. Znaju koliko sam im zahvalan što su uvek uz mene.

foto: Dragana Udovičić

Crveno-beli bi i ovog leta mogli da naprave neko iznenađenje u LŠ, pogotovo zbog iskustva iz prošle sezone.

– Bogatiji smo za evropsko iskustvo od prošle godine. Izvukli smo pouke i sada znamo na kom nivou se igra fudbal u Ligi šampiona. Stručni štab radi odličan posao, kvalitetno analiziraju svakog protivnika i to će nam mnogo značiti. Daćemo sve od sebe da obradujemo naše navijače. Odmerićemo snage sa najkvalitetnijim evropskim ekipama i svi sa nestrpljenjem očekujemo početak grupne faze.

Nastup u Zvezdi je dovoljan motiv sam po sebi.

– Kada igrate u Crvenoj zvezdi nema potrebe za dodatnom motivacijom. Svaki novi dan je novi izazov. Bogata istorija i ogromna armija navijača su ono što nas obavezuju da u svakom trenutku dajemo sve od sebe. Prijaju pohvale na račun moje igre, ali najvažnije je da je ekipa uspešna, zaključio je Borjan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.